2777
2789
عنوان

دوستان من رفتم معاینه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 94 پست
من ی بار معاینه شدم برا عفونت..دست گذاشت ..گفت عطسه کن سرفه کن..بعدم گفت نازکه حواست باشه..و منی ک ا ...

ب سرفه زده باشیش؟

آموزش صرافی نوبیتکس، برای انتقال ایردراپ ها و ارز دیجیتال https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم آدم باید برای شخصیت خودش ارزش قائل باشه...

دقیقا

هر چقدر فکر می کنم نمیفهمم چجوری حاضر میشن این کارو انجام بدن

کالایی مگه

میری سلامتت رو چک کنی؟ 

اون گواهی هم حکم برچسب سیب سلامت رو داره:)))))) 

عزیزم کار خوبی کردی اینجا ایرانه حرف اینا ک میگن هنوزم این چیزارو انجام میدین اینا رو گوش نکن اول اخر مرد ابرانی شکاک و غیرتیه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کار خوبی کردی رفتی ...

یهو میزنه شوهرت شکاک و بد دل باشه 

یا یه وقت توی عقد رابطه کامل داشتی ولی مجبوری جدا بشی 

در هر دو حالت کمکت میکنه 

این کار مسئولیت مرد رو بیشتر میکنه 

در ضمن در جامعه امروز که برخی دختر و پسر هر کاری میکنن. متاسفانه اونایی که پاک زندگی میکنن بیشتر باید مراقب خودشون باشن‌

ببخشید ولی مرد ایرانی خیلی... خورده

باشه تو با خارجی ازدواج کن

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن