2777
2789
چقدرعالی وقشنگ خودت وخواهرت نترسین فکرکن دزد ببینی نترسی منم الان بادخترم فیلم میبینم به قول شماشب ت ...

عزیزم چون بخودت انرژی بدمیدی فردا شدبیا برام تعریف کن چه تجربه ای داری الان بهشون فک نکن فقط بادخترت لذت ببرای کاش منم الان دخترداشتم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
عزیزم چون بخودت انرژی بدمیدی فردا شدبیا برام تعریف کن چه تجربه ای داری الان بهشون فک نکن فقط بادخترت ...

نه تمام سعی میکنم به چیزهای بدفکرنکنم الان مادرشوهرم داره میاد چون پرواز شوهرم تاخیرداره خودش زنگ زددارم میام بچه ات پسره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تمام سعی میکنم به چیزهای بدفکرنکنم الان مادرشوهرم داره میاد چون پرواز شوهرم تاخیرداره خودش زنگ زد ...

تجربه ام فقط از چیزهای بداون خونه ام هست شوهرم کم میره ماموریت ازهردوسه تاکه می‌ره یه همچین اتفاقی میوفته یکبارهم زلزله اومد😂قضیه صدای دیشب تعریف کردم میخندیدگفت فرداشب نیام ببینم بازچه اتفاقی میوفته😂

نه تمام سعی میکنم به چیزهای بدفکرنکنم الان مادرشوهرم داره میاد چون پرواز شوهرم تاخیرداره خودش زنگ زد ...

شوهرت توجنوب سرکاره؟همش پرواز دارع ؟,ااخع خدابه مادرشوعرت سلامتی بده خداروشکر تنها نیستی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
شوهرت توجنوب سرکاره؟همش پرواز دارع ؟,ااخع خدابه مادرشوعرت سلامتی بده خداروشکر تنها نیستی

شرمنده آنتن نبودممنونم عزیزم خدابه شماهم سلامتی بده نه جنوب نیست ازسمت شرکتش یکی دوروزه می‌ره اهواز میادنه خیلی نمیره شایدماهی یک باریانهایت دوباراونم یکی دوروزه میاد