2777
2789
عنوان

بچم آبرو برام نزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 40 پست
وقتی تو خونه یکی هست مرتب این حرفا رو میزنه هیچوقت از سرش نمیره و اتفاقا فوش های بروزتری یاد میگیره

یه بار شوهر من پشت گوشی گفت پدرسگ. دختر منم سه سالش بود اونم چون پدرش با هیجان گفته بود مرتب میگفت پدرسگ....وقتی این کلمه رو میگفت اصلا عکس العمل نشون ندادیم. از سرش رفت 

مرسی این خوبه

وقتی میگه گوز بگو گوزن 

گوزن دیدی چقد قشنگیه شاخ داره بزن تو نت عکسشو نشونش بده

حواس شو پرت کن ...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی پسر من کوچک بود با پسر عمش دعواش شده بود اومد تو جمع گفت عمهههههه پسرت ادب کن فحش داده گفتن چی گفته گفت میگه بیشعور  

دخترم کوچک بود یاد گرفته بود میگفت بی‌خلاص ماهم نمیفهمیدیم منظورش چیه ولی مثلا فحش بدی میداد دلشم خنک میشد به سرعت باد هم فرار میکرد

[QUOTE=367440707]😂😂😂😂ای جان  منم والا یدونه خواهر زاده دارم تا میاد حرف بزنه لرزه به تنمون میوفته چند روز پ ...[/QUOT    

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
یه بار شوهر من پشت گوشی گفت پدرسگ. دختر منم سه سالش بود اونم چون پدرش با هیجان گفته بود مرتب میگفت پ ...

حالا اگه ده تا حرف خوب بزنی بچه یاد نمیگیره   

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
پدرش خیلی عصبی و بد دهنه تا طلاق پیش رفتم درست بشو نیس

متاسفانه مادرش تربیتش نکردجورشوبایدتوبکشی