2777
2789
عنوان

از کارای خنده داری که تو دعواها کردین بگین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 58 پست
ی بارم از عروسی اومدم با لباس خوشگل و موهای بهم زده سر ی موضوعی تو جاده با مادربزرگ بی شعورم دعوام ش ...

بعضی ازین پیرزنا خیلی بلان آدم قورت میدن میدونم چی میگی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا اصلا نباید کوتاه بیای اصلش اینه

مثله من جنگی نباشید متین باشید.خدایی یوقتایی دلم برای شوهرم میسوزه که چجوری منو تحمل میکنه🤣

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خوشبحالت واقعا کاش منم اینجوری بشمو بتونم داد بزنممیریزم تو خودم و از درون خودمو میخورم

از ی جایی به بعد منفجر میشی به خدا خودت راه میوفتی🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
مثله من جنگی نباشید متین باشید.خدایی یوقتایی دلم برای شوهرم میسوزه که چجوری منو تحمل میکنه🤣

اتفاقا اینجوری بهتره شوهر که عاشق باشه تحمل میکنه🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
آخه نمیشه بهش چیزی گفت خوب بهش چی بگم😂

ولش کن خواهر بذار دفاع کنه

یبار منفجر شدم شوهرم همینطور موندولی دیگه این کارو نکردمباید بازم امتحان کنم😂

عالیه خوبه هر از گاهی ی زهره چشمی بگیر

بعضی ازین پیرزنا خیلی بلان آدم قورت میدن میدونم چی میگی

یعنی خسته شدم از دستش 

کچلم کرد

مدددااااام با ادم کلگل داره سلطان بهم زدن زندگیاست

تقصیر باباشه هیچی بش نمیگه

یحتمل باباش یادش داده🤣🤣🤣🤣🤣