2777
2789
عنوان

از کارای خنده داری که تو دعواها کردین بگین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 58 پست
بچه ها به منم یکم سلیطگی یاد بدید خیلی بی زبونم

بیا بهت اموزش بدیممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367439171]شوهرا همه جا خرابکاریای بعد دعوارو جمع میکنن😂😂😂😂😂[/QUOTتو دعوا دوس دارم پرت کن ...

بهش بگو سمندون یادم دادهه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
پدرم دراورده یک دفعه بایک پسره تو فامیل دعواش شد پسره بدبخت به گریه انداخت

بهش بگو ی کلاس آمورشی برامون بذاره😂😂😂😂😂😂

اونم تو خیابونفکرشو بکن کفش براق کیف مجلسی دامن و کت قرمز تر و تمیزیهو ی مرده خاک بر سر غریبه با زن ...

یا خدا خواهر به اعصابت مسلط باش.😂😂

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خدایی خودش مقصره ساعت دوازده شب دعوامون شد گفت جمع کن برو خونه مادرت زدم تو سرش گفتم مگه غیرت نداری‌ ...

واااای چه باحال زهره چشم گرفتی آقا😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

یا خدا خواهر به اعصابت مسلط باش.😂😂

ی بارم از عروسی اومدم با لباس خوشگل و موهای بهم زده سر ی موضوعی تو جاده با مادربزرگ بی شعورم دعوام شد اصلا فکر نکن ی پیرزن گوگولی ی اژدهایی درونش خوابیده که کل عمرش با ول فامیل قهر بوده🤣

یک فوش هایی میده خیلی بد فوش میده

این مادرمه دقیقا خودش ی پا جاهل 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واااای چه باحال زهره چشم گرفتی آقا😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

من اصلا الگوی خوبی نیستم.لطفا دوستان یاد نگیرید.حرف زور تو کتم نمیره مخصوصا در قبال شوهر یکم برام عجیبه خانوما چه طوری اینقد کوتاه میان

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
دوس دارم تو دعوا داد بزنم و حرفمو بزنم و بزنم حداقل یه چیزی رو بشکونمولی لال میشم متاسفانه

منم قبلا اینجوری بودم زرتی میزدم زیر گریه

الان با وجود اینکه میترسم ولی عربده میکشم

من اصلا الگوی خوبی نیستم.لطفا دوستان یاد نگیرید.حرف زور تو کتم نمیره مخصوصا در قبال شوهر یکم برام عج ...

نه بابا اصلا نباید کوتاه بیای اصلش اینه