2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست پسر دوستم خرم ابادیه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

کورم گته د مدرسه اومام کیک سیم پخته بویی دل د گوشی نمیکنم وام نموعه ورسم کیف میه کنار بخاری هوا ابری ...

دقیقا هام د ای حال ولی ایما پکیجیم برقا رتنه داره زیرم سرد موعه لیلیا پکیج هان د زمین

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
کورم گته د مدرسه اومام کیک سیم پخته بویی دل د گوشی نمیکنم وام نموعه ورسم کیف میه کنار بخاری هوا ابری ...

ورس خورم کیکی سیش درس بک هیسه میا ناراحت موعه ‌.

درس گفتم؟ یه رگم لره .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ورس خورم کیکی سیش درس بک هیسه میا ناراحت موعه ‌.درس گفتم؟ یه رگم لره .

عه خو گتی اقا کاش هه کیک دم میهاست سفارش اش رشته هم میه البته اش ونمه بار تا بیا حاضر کیک هم هیسه اگر وام بی تکون بیم و خوم سیش حاضر میکم خخخخخ

دقیقا هام د ای حال ولی ایما پکیجیم برقا رتنه داره زیرم سرد موعه لیلیا پکیج هان د زمین

عه روله رو زیر پتو  ههههه مه برقا خاموش کردمه هونه تاریک بوعه خوشی مه تا ساعت پنج که کیخا د مدرسه بیا 🥴🥴🥴🥴

عه روله رو زیر پتو ههههه مه برقا خاموش کردمه هونه تاریک بوعه خوشی مه تا ساعت پنج که کیخا د مدرسه بی ...

چن سالشه؟ایما هم یکی داریم تا در میزنه صلوات میفرسم 

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
چن سالشه؟ایما هم یکی داریم تا در میزنه صلوات میفرسم

کلاس سوم هه داخل هونه نرسیه قبل سلام بو میکه بو غذا میا یا نه بعد میپرسه غذا چینه و دلش بوعه خو تشکر میکه و دلش نوعه در اتاق محکم میکوبه ویک موعه وخیر درس نکی هههههه

دوست پسر دوستتت خرم ابادیه خوشبحال تو که این نسبت نزدیک داری باهاش هههههههه

استغفرالله

بعضی وقتا نمیشه ....

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!