2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه الان تعطیل کردن ؟

یه هفته همه جا تعطیل بود ماه پیش به بهانه سرمای هوا و صرفه جویی در مصرف گاز یادت نیست؟

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اخه ویردس با ویروس چه فرقی داره مگه ایران دوماهه درگیر نشده این همه بیمار انفسی رو نمی بینید ،در ضمن ویروس نیست سم پاشی هواست تو کل جهان 

،همش دروغه باز می خوان مردم خونه نشین کنن

از زمانی که وارد کشور شد تعطیل کردن یه هفته رو یادتون هس

الان همه گیر شده بچه منم گرفته و خوب نشده

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
از زمانی که وارد کشور شد تعطیل کردن یه هفته رو یادتون هسالان همه گیر شده بچه منم گرفته و خوب نشده

دوستای منم همه سرما خوردن و زیر سرم هستن ینی همین ویروسه😐

🔴 #فوری سخنگوی کمیسیون بهداشت ورود ویروس جدید به کشور را تایید کرد!

🔹سلمان اسحاقی، نماینده مجلس: ویروس جدید وارد کشور شده است، خواسته‌ام از مسئولان این است که با مردم شفاف باشند 

دوستای منم همه سرما خوردن و زیر سرم هستن ینی همین ویروسه😐

بله همینه

هنوز کلی مونده تا مردم هوشیار بشن متاسفانه عمه ام در اثر همین ویروس فوت شد البته مشکل ریه داشت از قبل 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑