2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 158 پست
من مجرد بودم شاغل بودم ۶۰٪پولو من دادم ۴۰٪رو بابام داد،تمام هزینه های کابینت و کند دیواری و لوله کشی ...

شما چی ای پس

بگو من ۱۲۰ سایم رو سرته به نام بچه هم نمیزنم

سریشه همسرت

بدم میاد از این مردا

یه دختر خوب😂😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا وقتی خونه به نامته شوهرت یا کسی کاری نمیتونه بکنه.

اما بزنی ب نام پدرت  اگه خواهر برادر داری.... دور از جون اتفاقی برا پدرت بیوفته تو چطور ثابت میکنی که هم خونه مال خودت بقیه بجای ارث میبرنش

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
داداشم همچین آدمی نیست، خیلی تو زندگیش حلال و حروم رو حساب میکنه،اگرم یه درصد بخواد چیزی بگیره بارم ...

حالا برای اینکه به شوهرت نرسه حقه پسرتو پایمال نکن!

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

عزیزم تا وقتی خونه به نامته شوهرت یا کسی کاری نمیتونه بکنه. اما بزنی ب نام پدرت اگه خواهر برادر دار ...

فقط خواهر برادرم نیست همسر و مادر پدر خواهر برادرم شامل میشن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

داداشم همچین آدمی نیست، خیلی تو زندگیش حلال و حروم رو حساب میکنه،اگرم یه درصد بخواد چیزی بگیره بارم ...

تنها راهش اینه شوهرت همچین حرفی زد بکوبی تو دهانش که تکرار نکنه منطورم اینه یه جواب دندان شکن بدی

خب بابای بچم از اول زندگی نصف درآمدش رو خرج خانوادش میکرد و میکنه،چرا نباید بفکر آینده بچش باشه؟؟خیا ...

اون بی عقله توام بی عقلی!!!! جمعش کن صفت و سخت جلوش وایسا 

فقط خواهر برادرم نیست همسر و مادر پدر خواهر برادرم شامل میشن

دقیقا همون‌

اسی میگه برادرم اینا اینجور نیستن.

ولی میبخشین نمیدونم چرا ارثیه جوریه که میبینی آدمم بخاطرش کشته میشه 

[QUOTE=367529444]خونه ب اسمتع به هیشکی ام نده کی میتونه ازت بگیره یه وصیت نامه دور از جون تنظیم کن اگر اتفاقی برات اف ...[/QUOTE

حواستون باشه وصیت نامه حتما باید محضری باشه غیر اون قبول نمیکنن

دقیقا همون‌ اسی میگه برادرم اینا اینجور نیستن. ولی میبخشین نمیدونم چرا ارثیه جوریه که میبینی آدمم بخ ...

قشنگ دارا کار مامان بزرگه منو میکنه بابام هنوز بابت اون ارثایی که بخشید به داداشاش مامانشو نفرین میکنه

این وسط هیچکس به فکر اون بچه نیست

میخوام بی خبر از همه حتی پدرم اینکارو کنم،پدرم بدونه اجازه همچین کاری نمیده

به هیچ وجه این کارو نکن.

نهایت میتونی صلح کنی. بری دفترخونه برات توضیح میدن. ولی به نام نزن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
حالا دری به تخته خورده پدری به دخترش خونه داده دختر قدر نمی دونه

پدر بزرگ منم این کارو کرده بود بدون هیچی خونه رو زد به اسم خالم 

شوهر خالم ادایی مالکیت می‌کرد

و اون تنها خونه‌شون بود با کلی بچه 

نه خونه پدرم فروخته شد، دادیم مغازه خریدیم ،برادرم خودش چندین ساله تو یه خونه کوچیک زندگی میکنه طفلی ...

احتمالش هست که بعدا برادرتون اون خونه رو بگیره برای خودش. بهتره خونه به نام خودت باشه. پسرِ شوهرت مگه پسر شما نیست؟

پزشک کوچولو🩺📚