2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 158 پست

خونه رو به نام کسی نزن ....و به شوهرت بگو دخالت نکنه تو مسائل خانوادگی شما 

دنیا درحال چرخیدن شاید خدایی نکرده خودت یه روز محتاج همون خونه شدی این دنیا بی وفاس

هرچه به قله نزدیکتر میشوم ، باد شدیدتر است

اگه تک فرزندی این کارو بکن اگه خواهر برادر داری حق بچتو به کسی نده بذارش واسه پسرت

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم نیاز به مدارک داره؟؟خودم گاهی فکر میکنم اگه من بمیرم همسرم ممکنه بعنوان ورثه اونارو از خونه بیر ...

برو دفتر خونه بپرس 

به اسم بچه صلح عمر کن بعد تو بهش برسه 

ولی به اسم بچت نکنی چون تا زمانی که زیر ۱۸ هست پدر میتونه بگیره ازش فک کنم

چه زن و شوهر خودخواهی! همش میگین خانوادم!!! خانواده ی شما پسرتونه به جای اینکه از حق اون ببخشین به فکر باشین پس فردا محتاج یه لیوان اب نشید!!!!!!!

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

نه بنام پدرت نکن بعدا دستت جایی بند نیست 

اما به شوهرت بگو از اولشم مال خودش بود 

پولشم خودش داده بود فقط سوری بنام من بود 

ببین شوهرت خیلی چرچیله 

اونجایی که گفتی پولارو از بابات نقد می‌گرفته جاش چک می‌کشیده 

بابات چقدر آدم ساده ای بوده

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بنظرم خونه رو به اسم کسی نزن و همون به اسم خودت باشه.دنیا و آدم‌هاش همینجور نمی‌مونه و تغییر می‌کنه.همین برادرت که ازش دفاع می‌کنی موقع تقسیم ارث روبه روت وایمیسته و اون موقع دیگه دستت به جایی بند نیست.این اشتباه رو نکن.دیدم که میگم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بی عقلی نکن عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ولی خانواده ی خودت هم مشکوکنتا تو خونه خریدی تصمیم گرفتن خونه را بفروشن مغازه کننبیان تو خونه ی تو ب ...

تنها چیزی که از این تاپیک درک کردم یه زن و شوهر با یه بچه هستن که زن و شوهر هرکدوم دنبال اینن تو مسابقه ی کندن از طرف مقابل و هیچی نداشتن خودشون و دادن سهمشون به خانواده هاشون برنده بشن 😮‍💨

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲