با پسری مدتیه اشنا شدم بیشتر چیزاش خوبه و نه رابطه جنسی خواسته نه هیچی همیشه خوش رفتاره، من تصادف کردم چند روزه و بعضی وقتا تارفم کرد که مثلا کاری داشتی بری بیمارستان اینا باهات بیام منم اکثرا نگفتم و خودم رفتم گفتم مزاحمش نشم دیشب فقط یبار گفتم باهام اومد. دیشب ولی بیمارستان گفت صبح باید بیای این پسرم گفت باهات میام منم تارف کردم که نیازی نیست گفتم ببینم چیکار میکنه.گفت نه اذیت میشی دیگه چیزی نگفتم. صبح پیام داد اگه میخوای نرم سرکار و بیام دنبالت. به نظرم نباید این مدلی میگفت که نرم سر کار. اگه میخواست میومد دیگه، مخصوصا اینکه دیشب بهش گفتم مزاحمت که نشدم سر کار که نبودی الان چرا تاکید میکنه که میخوای سر کار نرم؟ ساعت کارشم دست خودشه..بعدشم وقتی دیشب گفت میام دیگه چرا الان باید بپرسه دوباره که بیام یا نه میتونست پیام بده که مثلا ساعت چند بیام
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره