2777
2789
عنوان

جاریم داره خودشو میکشه

427 بازدید | 20 پست

ببینید از هر روشی استفاده میکنه که مثلا بمن بگه برام مهم نیسی مثلا اومد پیش بچم اصن تبریک نگفت یا باهمه خدافظی کنه بامن نمیکنه یا به بقیه دست بده و حرف بزنه با من نمیکنه این کارا رو  مثلا جشن دعوتش کردم نیومد هیچ بعد چندروز همو دیدیم اصن معذرت خواهی نکرد یا مثلا علت نیومدنشو بگه و........ بنظرتون دلیل کاراش چیه

دلیلش اینه که تو درگیرشی درگیرش نبودی اصن فکرشم نمیکردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازت خوشش نمیاد و برام عجیبه شما چرا برات اهمیت داره 

خب شما ام حسابش نکن ب همین راحتی کاری ب هم نداشته باشین کلا

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

بی دلیل که بعید میدونم باشه،یا از قبل مشکلی داشتید یا از طرف شما چیزی بهش گفتن

نه هیچ مشکلی باهم نداریم از همون اول عقدم این رفتاراش شروع شد البته با جاریای دیگمم همینه فقط با جاریا.... هیشکسم راجبم بش بد نگفته چون کسی کاری ب کار کسی نداره

نه هیچ مشکلی باهم نداریم از همون اول عقدم این رفتاراش شروع شد البته با جاریای دیگمم همینه فقط با جار ...

خب پس جوگیره و حس می‌کنه خیلی مهمه،شما هم مثل خودش بی محلی کنید واست مهم نباشه فک کن وجود نداره جایی که اون هست توجهت به همه باشه به جز اون،زیادم دعوتش نکن

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه هیچ مشکلی باهم نداریم از همون اول عقدم این رفتاراش شروع شد البته با جاریای دیگمم همینه فقط با جار ...

خب دیگه کلا باهاتون صمیمی نشده .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس جوگیره و حس می‌کنه خیلی مهمه،شما هم مثل خودش بی محلی کنید واست مهم نباشه فک کن وجود نداره جایی ...

طرف از همون اول با کسی صمیمی نشده جوگیر برای کسیه ک یه مدت یهو تغییر رویه بده ن کسی ک از اول همین بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40