2777
2789
عنوان

معلم افغانی هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 77 پست
تبلیغ نبود .حمایت از افغانی ها هم نیس.به نظرم ادم اگر کاری اط دستش بیاد انجام بده حالا چون افغانی هس ...

گناه ما چیه خودمون کم بدبختی داریم فکر بچه افغانیای باهوشم باشیم همسایه ما افغانیه بامسخره میگه آینده ایران مال بچهای ماست حالا مونده تا متوجه شین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی پدراشون کارگره و مدرسه راه نمیده افغانی هارو

چه جالب که مدرسه شهرتون  افغانی ها را نمی‌پذیرند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ببین من به نظرم بچه هیچ گناهی نداره درسته اینا باید برن کشور خودشون ولی گناه اینا چیه

وقتی ادمای مثل شماهستن بهشون پناه میدیداوناهم گله ای میان همچیوگندمیزنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گناه ما چیه خودمون کم بدبختی داریم فکر بچه افغانیای باهوشم باشیم همسایه ما افغانیه بامسخره میگه آیند ...

تقصیر همین دلسوزااس اینارو پرو گردن کاش بدونن ذات ندارن اینا ۵۰ سال مهمان نوازی کردیم چیشد اخرش؟؟؟ی مشت بی فکر دردسر درست میکنن مثلا میخان بگن انسانیت دارن 

انسانیتو همینا تو کشور خودتون نشونتون بدن فقط صبر کنید

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

دوستان اشتباه کردم تاپیک زدم.ولی من با فوق لیسانسم یا باید برم منشی مطب بشم چون  پارتی ندارم یا توخونه فقط نگاه در ودیوار کنم .پس بهتره کمکی کنم در حد توانم.بعدم دعاشون بسه برام چون مادر نمیشم و تحت نظر کلینیک نازایی ام شاید خدا رحمش اومد بهم

گناه ما چیه خودمون کم بدبختی داریم فکر بچه افغانیای باهوشم باشیم همسایه ما افغانیه بامسخره میگه آیند ...

اگه همسایتون غیر قانونی اومده میتونید گزارش بدید به پلیس میان جمعشون میکنن

افغانی هایی هستن ک کارت ندارن نمیدونم اسم کارتشون رو مجوزه یه همچین چیزی

استاترعزیزبچه های سیستانم بی گناهن اماافغانهااب بروشون بستن بچه های خراسانم گناهی ندارن اماسدجدیدی افغانستان زدراه رودبست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

افغانی هایی هستن ک کارت ندارن نمیدونم اسم کارتشون رو مجوزه یه همچین چیزی

من به شخصه نژاد پرست نیستم 

اما شدیداً وطن پرست هستم 

من نمیتونم برای شما تصمیم بگیریم که چکار کنید چکار نکنید اما بهتره اگر شما  لطفی دارید  سعی کنید به هم وطنان خودتون داشته باشید ما از این قبیل افراد زیاد داریم که بی سرپرست و بی بضاعت هستند اما ایرانی هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍