2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
دکتر زنان رفتی ؟ من سه ماه قبل اقدام رفتم بهم اسیدفولیک داد .

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

اخه عفونت قارچی دارمامروز داشتم تحقیق میکردم عفونت هم باعث اختلال میشهالبته برای عفونتم دارو مصرف کر ...

اخ اگه عفونت داری حتما حتما حتما اول فکری برای عفونتت بکن من بیخیال بودم ۷ ماه درگیرشم روانی شدم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نرفتم یعنی همسرم اصلا همراهیم نمیکنه من خیلی بچه دوست دارم ولی راضی نمیشد الانم که راضی شده کلا ب ...

وقتی راضیه باید قبلش از نظر پزشکی چکاپ هاتو بری . از خودت آزمایش میگیرن . قبل اقدام به همسرت برای آزمایش نیاز نیست .سونوگرافی هم از نظر داشتن عفونت یا کیست انجام میدن . یه تست پاپ اسمیر هم میگیرن . حدودا ۵میلیون هزینه این آزمایشات و سونوگرافی میشه . ولی به این فکر کن برای سلامت خودتو بچت در آیندس . 

اولین کاری که باید بکنی استرس از خودت دور کن

دوم چکاپ و آزمایش خون و سونو

سوم ترمیم دندون های خراب

چهارم خوردن فولیک اسید ۳ ماه قبل از اقدام

پنجم پیدا کردن دوره قاعده گی و روزهای تخمک گذاری 

ششم اقدام روزای وسط سیکل یک شب در میان 

و تقویت بدن

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

سلام عزیزم

اول از همه استرس و از خودت دور کن و مشغولیتی واسه خودت پیدا کن ک بیخیال باشی چون استرس خودش علت ناباروری میشه

بعدشم تغذیه تون اوکی کن

چیزای نگه دارنده دار و کنسروی و فست فود شیرینیجات نخور

مقوی و طبیعی بخور 

تاریخ پریوداتو یادداشت کن

رحمتو و پاهاتو گرم نگه دار با روغن سیاهدانه ماساژ بده که گرم باشه و جریان خون داشته باشه

و بسپر به خدا

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی . قربونت برم که یادته 🥰🥰🥰آره اسفند ۱۴۰۰ بود . خیلی این سالها سریع گذشته .الآن پنج ماهه باردار ...

عزیزم❤

اخی نی نییی بسلامتی عزیزم خداحفظش کنه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40