2777
2789
عنوان

دانشجویان نسل جدید بیاین

89 بازدید | 12 پست

من دانشگاه تدریس میکنم یک دانشجو هست پسر هست و از من هم طبیعتا ۲۰ سال کوچیکتره و بعضی وقتها در مورد مهاجرت و مسائل شخصی مشورت کرده

امروز سر جلسه امتحان  خیلی ناراحت بود ازش بپرسم چرا ناراحتی مشکلی پیش نیاد

زمان ما اصلا با استادها هیچ مراوده ای نداشتیم الان صمیمی ترن 

ولی میترسم بعدا برام دردسر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه خوبید شما

مام با اساتیدمون راحتیم البته با بعضیاشون

خیلی ماهن 

سال اخریامون چندتا از اساتید رو دعوت کرده بودن بیرون شام خیلیم بهشون خوش گذشته بود 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

استاد های ما هم اوکین یسریاشون حتی یکیشون که درسش عملیه با بعضی دانشجوها صمیمی بشه باهاشون میره کافه کاراشونو چک میکنه

و این موردی که میگید هم پیش اومده که حال دانشجو خوب نبوده و استاد جویای حالش شده و بنظرم ایرادی هم نداره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

از یه طرف کارتون عادی و نشونه انسانیته از طرف دیگه نصف مردم انسنیت رو فراموش کردن و منتظر حرف های خاله زنکن

بنظر من توی همون دانشگاه جایی که دانشجوها هستن بکشیدش کنار و ازش بپرسین که ببینن و حرف در نیارن 

جنس،مخالف اونم دانشگاه فرهنگیان یکم خطریه

عااااا دانشگاه فرهنگیان بنظرم خیلی داستانش جداست

کا رشته منم هنر محسوب میشه و همه آزاد ترن 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/