2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما استخر داره. اون سری میگفت یه مشت پر طلا از مشتریا مونده روی دستمون. هر سری هم توی بلندگو اعلام میکردن اگه کسی طلا گم کرده بیاد ببره. بیشتر از یه سال مونده بوده پیششون. به امامزاده داریم توی شهرمون. رفتن دادن به اونجا. گفت حوصله دردسر ندارم. جای شما باشم از سر خودم بازش می‌کنم. برو بده به دفتر مرجع تقلیدت یا امامزاده شهرتون. بگو قضیه چی بوده و چیکارا کردی. 

بفروش برای خودت عزیزم شما دنبال صاحبش گشتی پیدا نشد دیگه

حتی اگه اینجوری حلال بود بازم نمیفروختم برا خودم

واقعا نمیتونم

شاید اونقدر نگه دارم تا صاحبش پیدا شه

لایک نکن خواهر منننن  

شوهرم داخل پارک یه انگشتر نوزادی پیدا کرد

تا یک سال باید برای پیدا شدن صاحبش تلاش کنی، ما هم نتونستیم صاحبش رو پیدا کنیم

چند وقته پیش رفتیم دفتر مراجع تقلید و دادیم برای کمک به نیازمندان

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

محک بهترین جاییه که ادم میشه کمک کرد‌پدرمم سرطانی بود در جریانم ولی خب دلم نمیاد بیچاره صاحبش

خب اگه میخواست پیدا بشه تو این یک سال پیدا شده یود.. نهایتا یکبار دیگه اگهی کن یا چنتا اعلامیه اونجایی که پیداش کردی بچسبون اگر نشد بده محک

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
تبریز

یبار دیگه هم آگهی بچسبون بعد بده به خیریه مستمندان

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .