2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمش خودخواهی نیست اسمش دزدیه

دزدی چیزی هست ک من از کسی کش برم و عمدا بهش ندم درحالی ک من آگهی زدم کسی پیدا نشد و برای خودم فروختمش چرا ب موسسه ها کمک کنیم درحالی ک دولت باید این کارو بکنه دیگه هم رو من ریپ نزن خانوم نسبتاً محترم 

چرا بده به مرجع تقلید یا امامزاده وقتی میتونه به آدمای نیازمند وبیمار کمک کنه

اینم میتونه. ولی باید بگرده آدم مستحق پیدا کنه. 

دردسر داره. من که شخصا این جور مواقع از سر خودم باز می‌کنم. 

چرا به یه بیمار یا ‌موسسه خیریه ندادهبه هر حال اون طلا مثل امانت بوده و اون خانم باید از شیوه درست خ ...

همین دفتری که توی امامزاده شهرمون هست یه جور خیریه‌س. خیلیا تحت پوشش اونجا هستن. چون امامزاده معروفی هم هست و خیلی نذر می‌کنن براش و پول توی ضریح میندازن خودشون خیلی کمک می‌کنن به افراد نیازمند. 

این بنده خدا هم یک سال تمام هر روز توی استخر با بلندگو اعلام کرده در مورد طلا. دیگه اگه صاحبا میخواستن پیدا بشن شده بودن. چیزی گردن این بنده خدا نیست. 

اون مال منه

تو که نیتت خیره بده من گناهش گردن من

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نگهش دار خواهر من سه سال بعد گردنبندش رو پیدا کرد

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نه این یه پلاک و زنجیره

همون جایی که پیدا کردی اطلاعیه بزن پشت در مغازه ها ، تو دیوار هم آگهی بزن خیریه نده بزار یه یکی و دو ماهی بگذره پیدا نکردی بعد یه فکری بکن تو این وضعیت اقتصادی شاید اون نفر نیاز خیلی شدیدی داشته باشه

من ازداردنیا به جفت گوشواره داشتم اونم لنگشوگم کردم

پنج سال پیش الانم چشمم دنبال شه

کاش الان داشتمش میفروختم لباسشویی میخریدم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

استارتر عزیز، 

اینکه یکساله آگهی کردین ولی صاحبش پیدا نشده شاید دلیلش اینه که نمیدونه گردنبند رو کجا گم کرده

دوست من چند سال پیش توی پارک متوجه شد گوشواره اش گم شده،  تا مدتها اونجا میرفت دنبالش ولی پیدا نشد و چند سال گذشت. موقع اسباب کشی از خونشون مبل رو که بلند کرده بودن گوشواره از گوشه مبل افتاده بود بیرون ! 

شما اگه میتونی به کانال اطلاع رسانی شهرتون بکو آگهی کنن. اگه باز هم پیدا نشد بفروش و به چندتا از هزاران آدمی که توی بیمارستان‌ها زجر بی پولی برای درمان میکشن یا آدمهای آبروداری که برای پول پیش خونه یا راه انداختن شغل راه به هیچ جایی ندارن یا ... بده 

موسسات خیریه هم اونایی که واقعا خرج محرومین میکنن میتونی بدی. 

ولی خواهشا به دفتر مرجع تقلید و ... نده