2777
2789
عنوان

بوی پیاز داغ میاد دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست
اسم کاربریمو بخون تا به عمق فاجعه پی ببری😂😁

واااااای خدا لعنتتت کنه مردم🤤🤤🤤

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از دهنت بشنوه😂😍

منم حس میکنم میاره 

ولی اگه نیاورد درست کن برای خودت 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وای دیشبم تو ساختمان ما ساعت ۱۲اینا بود یکی داشت کباب می‌پخت لامصب خیلی بوش میومد🤦‍♀️اونم موقعی که همه پولامونو دادیم برا ماشین یه هزاری هم نداریم😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
میشه ب منم یه آش خیلی خوشمزه یاد بدین وای دوسدارم پیاز و سیرداغو کشک از خود آش حجمش بیشتر باشه🤤😂

منم عاااااااشق پیازداغم 

اسم کاربریم بخون تا به عمق فاجعه پی ببری😂😍

بنطرم بهترین و خوشمزه ترین اش ، اشه رشتس

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اگر زودپز داری لوبیا و نخود بزار بپزن بعد درشون بیار بزار روی گاز عدس اضافه کن عدست که پخت سبزی آش ا ...

وای ممنونم .خود آش رو که زود پز نمی خواد؟ فقط لوبیا و نخود؟ و اینکه ادویه هم نمک و فلفل میزنم . زردچوبم شکست شیشش دیگه ندارم عب نداره؟ یا برم بگیرم؟

منم عاااااااشق پیازداغم اسم کاربریم بخون تا به عمق فاجعه پی ببری😂😍بنطرم بهترین و خوشمزه ترین اش ، ...

😂😂😂😂😂😂😂وای الان دیدم

خب چجوری میپزی همشو میزاری باهم میپزه آخرسر سبزی و رشته میزنی؟

😂😂😂😂😂😂😂وای الان دیدمخب چجوری میپزی همشو میزاری باهم میپزه آخرسر سبزی و رشته میزنی؟

اول حبوباتو میزاری کامل بپزه بعدش سبزی اشو اضافه میکنی 

بعد اینکه سبزی پخت رشته رو اضافه میکنی 

اخرای پخت یکم توش از نعنا داع و پیاز داغ می‌ریزی 

حسابییییییی جا میفته 

اگرم خواستی لعابش بیشتر بشه بعد اینکه رشته رو اضافه کنی یه قاشق آرد گندم داخل آب سرد حل کن بریز توش بعد نیم ساعت رشته رو اضافه کن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️