2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 169 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دزدی و معلم با امتحان سخت و آمورش و پرورش با کتاب های غیر استاندارد به بچه ها یاد میده تو دنیایی که ...

دنیای تو چهار تا امتحان و فلان دوستت و نمراتش خلاصه شده 

ولی این طوری نیست 

اینجوری تو داری به بچت یاد میدی اگه یکی جیب تو زد تو هم برو از یکی دیگه دزدی کن ! 

All is one 

تقلب حق الناسه 

دین میمونه گردن آدم

یک از معلم که وقت گذاشته کلی درس داده و.....انتظار زمان امتحان دانش آموز تلاششو کنه 

دو یکی تلاش میکنه درس میخونه اون یکی نه همه چی که پول و شغل و.....نیست  بچه یاد میگیره و در آینده فکر میکنه تمام مسائل رو با تقلب و کلک حل کنه و اینکه آخرت هم هست تقلب یعنی دزدی مدرک هایی که واسه گرفتنش  توش تقلب داشته باشه مشکل دارن و به واسطه ی این مدارک شغل بدست میارین در آمد هم مورد داره یا اینایی که با تقلب و پارتی جایی استخدام میشن درآمدشون حلال نیست متاسفانه کم هم نمیبینیم تو جامعه

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
تقلبی عشقه یادمه یبتذر استاد ده بار جامو عوض کرد😅😅

اصن حال میده 😁😎 من فقط یه بار معلم دبیرستان مچم گرفت اونم دوستای حسودم گزارشمو داده بودن😂

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اگه میخواین والد سخت گیری نباشین، بچه باید این حس رو داشته باشه که نمره نشانه ارزشش نیست و مهم اینه ...

یعنی این همه دکتر و مهندس و سیاستمدار مشهور همه و همه بدون هیچ تقلبی رسیدن اون بالا فکر نکنم

تقلب حق الناسه دین میمونه گردن آدمیک از معلم که وقت گذاشته کلی درس داده و.....انتظار زمان امتحان دان ...

مطمئن باش همه می خونن برای یکی دو نمره که اونم چون یادت رفته حالا یه نگاه بکنی آسمون خدا به زمین می یاد؟

دنیای تو چهار تا امتحان و فلان دوستت و نمراتش خلاصه شده ولی این طوری نیست اینجوری تو داری به بچت یاد ...

مثل خودم ساده خوبه؟

چقدر استرس الکی کشیدم 

خب با دوستش راحت مشورت کنه تقلب کنن کمک کنن همدیگر و

دنیای تو چهار تا امتحان و فلان دوستت و نمراتش خلاصه شده ولی این طوری نیست اینجوری تو داری به بچت یاد ...

منکه ساده بودم تقلب نکردم این همه هم استرس کشیدم والا دوستم خیلی هم از من موفق تره