2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 177 پست
بینایی سنجی و خیلی هم وضعش خوب شده

مگه میشه ؟ کسی که هیچی بلد نیست و فقط تقلب کرده چطور قبول شده؟ یا سهمیه داشته یا واقعا خونده وگرنه تقلب سر جلسه کنکور برای داوطلبان عادی غیر سفارشی محاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت به این مسائلش فک‌نکرده بودم.بعدم بنظرم نیس چون امتحان استخدامی نیس که بگیم حق کسی ضایع شده ...

چرا فکر می کنی احساس اون بچه مدرسه ای ساده و بی گناه مهم نیست 

من یه دوست صمیمی داشتم شاگرد اول کلاس بود یادمه چقدر تلاش می کردم که امتحان هام مثل اون خوب بشه بعد چقدر معلم همین دوستم می زد تو سر بقیه بچه های کلاس ! 

چند سال بعدش خودش با خنده تعریف می کرد کلید کمد معلم همیشه دست من بود (مبصر کلاس بود ) می گفت روزهایی که امتحان داشتیم عصرش وقتی همه می رفتند خونه به بهانه اینکه یه چیزی تو کلاس جا گذاشتم برمی گشتم مدرسه (همسایه مدرسه بود و سرایدار می شناختش )و در کمد باز می کردم و جواب برگه امتحانی ام درست می کردم فرداش هم خانوم صحیح می کرد و ۲۰ می گرفتم!  این که با ذوق تعریف می کرد آنقدر حس بدی گرفتم اون موقع چیزی بهش نگفتم ولی کم کم دیگه ازش سرد شدم اینکه حس کنی بهترین دوستت حقت پایمال کرده اصلا هم پشیمون نیست! 

جز یکی از اون خاطرات بد بچگی ام هست که یادم نمی ره!  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اسی چه اصراری هم داری😶😶😶

تو که نمیخوای فشار رو بچه هات باشه چرا حتما میفرستی شون تیزهوشان؟؟؟

عوض اینکه یادشون بدی چجوری استرس شون رو کنترل کنن.... چجوری برنامه ریزی داشته باشن تاهم درس بخونن هم تفریح داشته باشن 

به فکر اینی تقلب یادشون بدی

اونم چون همکلاسیت گفته تقلب میکردم😑

خیلی هم ناشکری همش میگی اون بهتر و خوشبت تره و فلان

غیرممکنه آدم اصلا درس نخونه و فقط با تقلب بتونه برسه به دانشگاه خوب و..... 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
مگه میشه ؟ کسی که هیچی بلد نیست و فقط تقلب کرده چطور قبول شده؟ یا سهمیه داشته یا واقعا خونده وگرنه ت ...

بابا چرا قشنگ نمی خونید از اول 

میگم نهایت خودش بدون تقلب ۱۷ می‌شد با کمک عاطفه بیست می‌شد 

دیگه تنبل که نبوده 

ولی فرقش آین بود جز شاگردهای اول تا سوم می‌شد ما پنجم و ششم 

🤣🤣🤣🤣...حالا از کجا معلوم بخاطره تقلباش اون موفق شدهشاید عرضه و جنمش رو داشته

من میگم به قول دوستان تقلبم می کرده حق الناس هم رو گردنش بوده 

الانم که موفقه 

خب چه کاریه صادق جلو رفتن

چرا فکر می کنی احساس اون بچه مدرسه ای ساده و بی گناه مهم نیست من یه دوست صمیمی داشتم شاگرد اول کلاس ...

اوووه به چه چیزایی فک‌میکنین شما😏مثلا الان شده استاندار ،ریس جمهور... چی شده؟! یه درس مدرسه هس تموم شد رفت .در هرصورت هردوتون مدرستون تموم شد و گذشت.استخدامی یکی قبول میشه با پارتی یکی نمیشه و این ظلمه این حق الناسه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
بخبه هر حال که یه کاره ای بشن تو جامعه وگرنه جرا درس،میخونن

اینها هدف نهایی انسان نیستن

انسانی که راه درست رو میره و انسانیت و شرافت داره همیشه موفق و پیروزه.

اول باید سعی کنیم انسان واقعی تربیت کنیم و بعد اون خودش میدونه به کدوم سمت باید بره.