2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 177 پست
ببین کلا سختی آدم رو رشد می دهحالا تو به فرض که از روی این سختیم در بری در نهایت اگر بخوای به اون تس ...

به هر حال من و دوستم یه مسیر و رفتیم با هم 

اون با تقلب

من بی تقلب

به خدا که اون تو شغلش موفق تره وضع مالی اش هم الان بهتره 

دارم فکر می کنم واقعا معلم های ما بی خود سخت می گرفتن 

حق داشتیم واقعا تقلب کنیم

ولی تو مدرسه ما هر کی تقلب کرد به هیچ جایی نرسید من هرسال بدون تقلب و هیچی شاگرد اول میشدم آخرم فقط خودم قبول شدم الانم وکیلم

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد اگه بچه‌های دیگه بچه‌ی شمارو موقع تقلب کردن لو بده چی؟؟؟؟!!!!!!

لو بده حالا چی می خواد بشه 

این دوستم که بعد بیست سال اعتراف کرد

نهایتش برگه رو میگیرن 

من که صادقانه درس خوندم چی شد مگه

حرفای دوستت رو باور نمیکنم تو‌ام باور نکن

فرض کنیم که توی مدرسه از روی عاطفه مینوشته پس نهایی چی؟

کنکور چی؟

غیر ممکنه!!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

حرفای دوستت رو باور نمیکنم تو‌ام باور نکنفرض کنیم که توی مدرسه از روی عاطفه مینوشته پس نهایی چی؟کنکو ...

خب نهایی برای ما نمونه ها اب خوردن بود 

امتحان های خودمون واقعا الکی سخت بود

لو بده حالا چی می خواد بشه این دوستم که بعد بیست سال اعتراف کردنهایتش برگه رو میگیرن من که صادقانه د ...

دروغ گفته باباااا

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

خب نهایی برای ما نمونه ها اب خوردن بود امتحان های خودمون واقعا الکی سخت بود

کنکور؟

ولی تو مدرسه ما هر کی تقلب کرد به هیچ جایی نرسید من هرسال بدون تقلب و هیچی شاگرد اول میشدم آخرم فقط ...

تقلب داریم تا تقلب 

درس بخونه آدم 

ولی برای بیست اگه تقلب کنه چه بهتر 

به هر حال من و دوستم یه مسیر و رفتیم با هم اون با تقلبمن بی تقلببه خدا که اون تو شغلش موفق تره وضع م ...

جوجه روآخرپابیز می شمرند.مشکل اینه که ماظاهرزندگی افرادرومی بینیم.بذاریدفرزندانتون بزرگ بشن بدون تقلب بعدبافرزندان وزندگی آدم متقلب مقایسه شون کنیدالبته اگرازته وتوی زندگی شون خبرداشته باشید؟!

جوجه روآخرپابیز می شمرند.مشکل اینه که ماظاهرزندگی افرادرومی بینیم.بذاریدفرزندانتون بزرگ بشن بدون تقل ...

من حرفم اینه مدارس ایران مخصوصا مدارس خاص الکی سخت میگیرن واقعا خبری نیست تا کنکور 

بهتر بچه تقلب کنه در حد یکی دو نمره