2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 177 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خاطر اون تجربه ی شماهمهی تقلب ها منتها می شه به آینده ی درخشان؟😁

به خدا باور کن شاخام دراومد 

آخه اوت دوره خیلی من تحت فشار بودم خیلی ریاضی و سخت می گرفتن 

بعد این خانم راحت بیست می گرفت بدون استرس از رو عاطفه

بابا یه تقلبه واقعا به ما اون زمان ظلم می کردن با اون درس های سخت مگه چند سالمون بود؟

اینا چیه میگی 

تو تمام دنیا بچها مدرسه میرن 

تو خودت انتخاب کردی رفتی مدرسه لول بالا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بعد با پایه ضعیف میاد بالا دبیرستان پدرش در میاد

نه بابا آدم می خونه برای امتحان که

ولی سه تا سوال فضایی همیشه معلم میاره 

اون و خب تقلب کنه 

این دوست من که پایه اش از منم قوی تر بود تو ریاضی 

به نظرمن که ارزش نداره ،کجی  ونادرستی به بچه‌های معصوممون یادبدیم.دوما اینکه باورنمی کنم کسی همه سالهاتقلب کنه وبعدبیادتوامتحانات نهایی امتحاناشوخوب بده.چون اگرازپایه ضعیف باشه اونجامی مونه.به نظرمنکه تقلب حق الناس هست وحقوق افرادمتقلب هم مشکل داره.نظرشخصی منه.

اینا چیه میگی تو تمام دنیا بچها مدرسه میرن تو خودت انتخاب کردی رفتی مدرسه لول بالا

انتخاب پدر و مادرم بود منکه ۱۱ سال بیشتر سن نداشتم 

امتحان دادم قبول شدم

ولی اعتماد به نفسم داغون شد اون سه سال

دبیرستان باز خوب شرم 

به خدا باور کن شاخام دراومد آخه اوت دوره خیلی من تحت فشار بودم خیلی ریاضی و سخت می گرفتن بعد این خان ...

ببین کلا سختی آدم رو رشد می ده

حالا تو به فرض که از روی این سختیم در بری در نهایت اگر بخوای به اون تسلط روی زندگی و روان خودت برسی باید یه حای دیگه جبرانش کنی

به نظرمن که ارزش نداره ،کجی ونادرستی به بچه‌های معصوممون یادبدیم.دوما اینکه باورنمی کنم کسی همه سال ...

اگه حق الناس بود که الان دوستم آنقدر زندگیش اوکی،نبود 

من که بدترین دوران زندگیم همون سه سال متوسطه اول بود 

بعد اگه بچه‌های دیگه بچه‌ی شمارو موقع تقلب کردن لو بده چی؟؟؟؟!!!!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑