2777
2789
عنوان

تو عقدم هر چی میترم مادرشوهرم عین همون میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
حالا اصلا بخره چه اشکالی داره؟ببخشید من مجردم خیلی چیزارو نمیدونمبرای همین میپرسم

فک کن میری دانشگاه یه همکلاسی داری هر چی تو بخری عین کپی تو میخره چ حسی 

حس میکنی طرف حسود 

به خودت نگیر😂😂😂😂😂من اتفاقا باشم میگم چقد خوش سلیقم همه از وسایلای من خوششون میاد

النگو دارم میخام اضافه کنم خودم پیدا نمیکنم 

خاهرشوهرم رفته عین من خریده 

خاستم بپرسم از کجا پیدا کردی 

نمیخام تعریف کنم از خودم ولی خوش سلیقم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کن میری دانشگاه یه همکلاسی داری هر چی تو بخری عین کپی تو میخره چ حسی حس میکنی طرف حسود

حسود ک اره

ولی خب من خوشم میاد میگم ینی چقد سلیقم خوبه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من بعد از ۱۷ سال زندگی همین مشکل رو دارم هنوز .

حتی من یه شال خریده بودم جاریم دید هفته بعد دیدم مشابه اونو خریده حالا یکم جنسش معمولی تر .حتی قیافشون عوض میشه وقتی چیزی من دارم اونا ندارن ،میفهمم چقدر حرص میخورن . 

حتی بچه هاشونم هر چی برای بچم می‌خرم عین اونا تا نداشته باشن ول کن نیستن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
اصلذ هم صحبت نمیشم میترسم برن خودشونو شکل من کنن نه مهم نیست برام خوشحال میشم به من حسادت میکنن

دختر خالم دقیقا عین خواهر شوهر تو بود حسودیمو میکرد هرچی میخریدم میخرید یبار ک گفتم خوشحالم منو الگو خودت قرار دادی دیگه  کلا بهش برخورده هیچی نمیخره🤣🤣

والا مادرشوهر من تا موقعی ک جهاز چیده بشه هیچی از وسایل من رو ندیده شما چرا نشون میدی عزیز

ساده ندیدی 

نشون ندادم پرسیده چی خزیذی گفتم مثلا سرویس چینی فلان مارک خودش پرسیده رفتم دیدم عین مارک من خریده 

یا سبد نون گفتم رفته خریده نمیدونسته چیه رفته سینی چایی کرده

النگو دارم میخام اضافه کنم خودم پیدا نمیکنم خاهرشوهرم رفته عین من خریده خاستم بپرسم از کجا پیدا کردی ...

همون توام با خنده بچسبون 

بگووو انقد خوش سلیقم خوب میری از وسیله های من میگیریا بعدم بخند

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻