2777
2789
عنوان

یکم دلم از جاریم گرفته بابت پیغامش

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 56 پست
اوکی پس دفعه دیگه دیدیش یواش بهش بگو پیامت رو ندید گرفتم چون حرفت ارزشی نداشت ولی دفعه دیگه همچین ار ...

دقییییقاا من حتی اگه پولدارترین شوهر عالمم داشته باشم باز حاضر نیستم بحاطر کلاس و پرستیژ از جاهای گرون خرید کنم و صرفا پول کلاسش رو بدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من کاری ب شما ندارم ولی بعضی جاریا غیرمستقیم کار خودشون رو میگن ک مثلا ماخوبیم کارمونم خوبه برا ...

اصلا من نگفتم که شوهرم اول گفت اون بیچاره هم هیچوقت رو منظور حرفی نمیزنه که فقط وقتی جاریم گفت جنساش مارک نیستن منم نظر دادم هیچوقت نشده بخوام از رو خاله زنک بازی حرفی بزنم ناراحت شه یا خدایی نکرده بین خودش و شوهرش اختلاف بیوفته 

حرف معمولی بوده دیگه چه اشتباهی کرده بنده خدا

عزیزم برای من و شما که دنبال حاشیه نیستم و سرمون به کارخودمونه آره معمولیه نهایتا تشکر هم میکنیم که یه فروشگاه قیمت مناسب معرفی کردن

ولی کلا بعضیا دنبال حرف و حدیثن 

کسی که شخصیتش اینجوری بهتر این هست که باهاش دهن به دهن نشیم