2777
2789
عنوان

یکم دلم از جاریم گرفته بابت پیغامش

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 56 پست
جنس های اشغال؟من بودم دفعه دیگه جلوی برادرشوهرم میگفتم داداش از اون شب که خانمت پیام داد گفت جنس اش ...

میدونی دوس ندارم حالا اختلافی چیزی بینشون پیش بیاد بچه داره اینجوری بچه هاشم از من و عموشون متنفر میشن و ذهنیت بدی از ما براشون به جا میمونه اما اگه از نزدیک ببینمش حتما میگم بهش ما توصیه ای به شما نکردیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین م کاری ب شما ندارند ولی بعضی جاریا غیرمستقیم کار خودشون رو میگن ک مثلا خوبه برادرشوهره هم بگه ب ...

ببین من کاری ب شما ندارم ولی بعضی جاریا غیرمستقیم کار خودشون رو میگن ک مثلا ماخوبیم کارمونم خوبه برادرشوهره هم باخودش میگ ببین فلانی رو ب فکر زندگی هست از جای ارزون میخره زن من از جای گرون ......بخدا برام پیش اومده  از عمد میگ ولی من هیچوقت پیام ندادم

جنس های اشغال؟من بودم دفعه دیگه جلوی برادرشوهرم میگفتم داداش از اون شب که خانمت پیام داد گفت جنس اش ...

من باشم با برادر شوهرم تماس میگرفتم و بهش می گفتم چون تا مهمونی بعدی شاید خیلی زمان بگذره

میدونی دوس ندارم حالا اختلافی چیزی بینشون پیش بیاد بچه داره اینجوری بچه هاشم از من و عموشون متنفر می ...

اگر خواستی بهش بگی حتما حتما جلو رو شوهرش بهش بگو چون مطمعنا بعدش میره داستان درست میکنه

ببین به احتمال زیاد یه زن ولخرجی و شوهرش تو رو زده تو سرش که انقدر حرص خورده

اره خیلی ولخرجه و بقول خودش همه چی باید مارک باشه ...اما خب من با اینکه وضع زندگیم پایینتر از اون نیست حتی تو تیپمم هیچوقت کم نمیزارم مثل اون فکر نمیکنم یازده سال از من بزرگتره 

میدونی دوس ندارم حالا اختلافی چیزی بینشون پیش بیاد بچه داره اینجوری بچه هاشم از من و عموشون متنفر می ...

اوکی پس دفعه دیگه دیدیش یواش بهش بگو پیامت رو ندید گرفتم چون حرفت ارزشی نداشت ولی دفعه دیگه همچین اراجیفی ردیف کنی به همه میگم تا بفهمن عقده های درونیت با برند  رب و روغن ما  بیشتر میشه . ما اشغال خور نیستیم ولی تو گاو شیرده فروشنده هایی هستی که از عقده های بقیه پول در میارن و دولا پنج لا میکنن تو پاچه شون