یه مهمونی بودیم که اونا هم بودن بحث فروشگاه ها و مرکز خریدا شد که گرون میدن شوهرم گفت ما میریم فلان فروشگاه خیلی جنساش و ارزون میده جاریم گف خب اونا جنساشون مارک نیست منم گفتم اتفاقا رب و روغن من برام مهمه ک مارکم داره بینشون و بقیه اقلامشم راضی بودیم ما حالا پیغام داده این جنسای اشغال رو خودتون بخرید جلو من و شوهرم پیشنهاد ندید من و شوهرم اصلا پیشنهاد ندادیم و من مثل خودش حوصله ندارم بخوام بحث کنم و بحثی و کش بدم ولی خیلی ناراحت شدم 😐💔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به نظرم این ایموجیا رو واسش بفرست خودش میفمه چقدر داغونه
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤣
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من بودم دفعه دیگه جلوی برادرشوهرم میگفتم داداش از اون شب که خانمت پیام داد گفت جنس اشغال رو خودتون بخرید من فکرم مشغول شد . خدایی داداش فکر میکنی جنسهاشون اشغاله؟ اگر بده منم به داداشت بگم بره از جای دیگه خرید کنه
ببین م کاری ب شما ندارند ولی بعضی جاریا غیرمستقیم کار خودشون رو میگن ک مثلا خوبه برادرشوهره هم بگه ببین فلانی رو ب فکر زندگی هست از جای ارزون مسخره زن من از جای کرون بخدا برام پیش اومده ولی من هیچوقت پیام ندادم
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄