2777
2789
عنوان

سه ساله کلفت خانواده شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 95 پست

وظیفه شما نیست غذای برادرشوهرو فراهم کنین تاالان هم لطف کردین کار خیر انجام دادین

اگه قدردان هستن بخاطر خدا ادامه بدین ولی اگرم انجام ندین کار بدی نکردین چون وظیفه شما نیست

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

نمیدونم چرا این حرفا همون روز اول یادتون نمیفته خوب که سرویس میدین و میشه وظیفه تون تاااااازه یادتون ...

الهی سرت بیاد بدتر از شرایط من شرت بیاد که اینجور زخم زبون نزنی 

روزای اول شرایط اینجوری نبود بعد فوت پدرشوهرم مسعولیت برادرشوهرم افتاد گردن من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرشوهرمادرشوهرم فوت شدن من فعلا خونه اوناهستم برادرشوهرمم اونجاست

آها ،ولی خب شما که دیدی شرایط خانواده ی شوهرت رو

چرا قبول کردی بری اونجا

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

گردن نگیر به قول ابجیم گردن گیرتو خراب کن ؛ اگه بهت چیزی گفت شوهرت بگو من زن تو ام نه زن برادرت مگه ...

فکر کن پدرشوهرم دوتا خونه داره تو حیاطش تو یکیش ما میشینیم تو یکیش برادرشوهرم ب همم راه دارن حیاطم مشترکه 

پدرشوهر مادرشوهرم فوت شدن 

بعد کار برادرشوهرم با شوهرم شریکیه 

من الان چطوری گردن نگیرم

همشم منت داره سر شوهرم ک من دارم جور تورو‌میکشم کار تورو انجام میدم

آها ،ولی خب شما که دیدی شرایط خانواده ی شوهرت روچرا قبول کردی بری اونجا

اون موقع زنده بودن خونه های ماهم جدا بود با حیاط مشترک قرار بود موقتی هم باشم اونجا الان بخاطر برادرشوهرم موندم

فکر کن پدرشوهرم دوتا خونه داره تو حیاطش تو یکیش ما میشینیم تو یکیش برادرشوهرم ب همم راه دارن حیاطم م ...

جون خودت به هدر میره برادر شوهر ازدواج کنه دلیل نمیشه ک شریکن عمری کلفتی کنی . 

اون موقع زنده بودن خونه های ماهم جدا بود با حیاط مشترک قرار بود موقتی هم باشم اونجا الان بخاطر برادر ...

خب زنش بدید هر طور شده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چقدر سخته شرایطتون .امکان مستقل شدن ندارین؟ حتی فکر کردن به این نوع زندگی سخت و اعصاب خرد کنه چه برس ...

هیییچوقت ب عمرم فکر نیمکردم این بشه سرنوشتم 

شرایطشو دارم ولی بخاطر برادرشوهرم موندیم همینجا تنها نباشه

شوخی میکنی دیگه؟برادر شوهر کی‌باشه که عروس براش غذا بپزه مادرش خواهرش چه غلطی میکنن عجباااا

مادرش ب رحمت خدا رفته 

خواهرای عجوزشم فقط زبون دارن عرضه ندارن برادرشونو زن بدن عفریته ها

الهی سرت بیاد بدتر از شرایط من شرت بیاد که اینجور زخم زبون نزنی روزای اول شرایط اینجوری نبود بعد فوت ...

واسه آروم کردن خودت لازم نیست دیگرانو نفرین کنی. زخم زبونم نیست واقعیته. وقتی یه رفتاری رو ادامه بدی میشه وظیفه. آدم وقتی به یکی سواری میده سخته پیاده اش کنی واسه همه میگم حتی خودم حالا تو با نفرین کردن آروم میشی هر چی دلت میخواد بگو 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
مادرش ب رحمت خدا رفته خواهرای عجوزشم فقط زبون دارن عرضه ندارن برادرشونو زن بدن عفریته ها

خب انجام نده 

بجای حرص خوردن به فکر‌خودت باش

انقدر حرص بخوری خدای ناکرده ام‌اس میگیری حتی شوهرتم نگهت نمیداره برادرشوهر نکبتت هم میره زن میگیره یادش میره چقدر نون و اب دستت رو خورده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلمتنها راه نجاتم اینه ک زن بگیرهای خدا بختشو باز کن

فدات مهربون

انشالا که همین بشه و بزودی زن بگیره

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY