دردانه_گل_بهشتی مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1122 عنوان یه کانسیلر جنس خوب معرفی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 22 پست بهترین مارک کانسیلر تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼 1403/10/18 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soosoo777 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 296 هر چی الان چه مارکی میزنن اکثریت دخترای جوونه که خیلی خوبه اگه قیمت مناسب میخوای کالیستا و نوت خوبن در حد ۳۰۰ اینجوریدیگه گرونتر هم میبلین تارت
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1122 نمیدونم من خریدم ۱۸۰۰😐یکم گرونه اها پریروز قیمت کردن یه مارکی 600 و خرده ای بود ولی اصلا ناشناخته بود مطمعنی دیور فیک نبود اصلش گرون تر نیس؟ تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
چشم؛آبیشونم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 292 کجا استفاده میکنین کانسیلر؟ من تاحالا نداشتم زیر چشمروی چونه بینیجاهایی که دوست دوستی که به چشم بیاد و روشن شه و کاور شه مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)
شکرگزار۲ عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 963 زیر چشمروی چونه بینیجاهایی که دوست دوستی که به چشم بیاد و روشن شه و کاور شه واس ارایشای خیلی حرفه ای درسته؟من که چندماه یکبار مهمونی اگه باشه ارایش میکنم همون کرم پودر عادی فقط میزنم
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1122 بله خیلی منم گفتی دیور میزنی ؟ تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
چشم؛آبیشونم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 292 اها پریروز قیمت کردن یه مارکی 600 و خرده ای بود ولی اصلا ناشناخته بود مطمعنی دیور فیک نبود اصلش گرون ... نه عشقم از پیج معتبر سفارش دادم😁همین حدوداست گرونتر نیست هرکی گرونتر میده کوفتش شه مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)
چشم؛آبیشونم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 292 منم گفتی دیور میزنی ؟ اره ولی تموم کردم ولی مثلا قیمت خوب میبلین و تارت و کالیستا خوبندیور و نارس و اینا گرونن مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)