2777
2789
عنوان

هاپو خانم

138 بازدید | 16 پست

اگه دعات گیراست واسه خودت دعا کن که اول خدا بهت عقل بده

بعد هم زبون بده

این قدر بدم میاد از آدمای ذلیل که همیشه از آدم و عالم طلبکارن‌ 

میای راهنمایی میکنی که بی زبونی دست خود آدمه

حق هم میدی به طرف که آره یه سری چیزا دست خود آدم نیست ولی بقیه رو می‌تونی تغییر بدی

عن خانم میاد میگه بی سواد اینا ژنتیکیه‌ !

افسردگی بله ژنتیکی هست

ظاهر هم بله

از امروز معلوم شد اعتماد به نفس کم هم ژنتکیه

ولی مشکل تو ژنتیک نیست کصخ‌ل بودنیه که گفتم

لنگه تو رو هزار بار دیدم که جلوی اون ظالمه‌ دم تکون میدید وقتی یکی دست نوازش میاره سمتتون‌ همون رو گاز می گیرید 😂

خدا هم به هر کی اندازه لیاقتش میده

بله بی ادبم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تگش کن😂

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده بار تا حالا شده اینجا به من لطف کردن پای درد و دلم بودن وظیفم‌ بوده اون لطف رو شده با چند کلمه جبران کنم

ده بار هم گفتم کسی بخواد بهم بی احترامی کنه یا بپره بهم بدترش رو میگم چون وظیفس

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

😂😂نتونستم همشون بخونم ولی جالب بود همون چن خط اول

قربونت 🦦❤️

تگش کن😂

حوصله آدم مظلوم نما ندارم

خدا رو شکر سایت پر نفرین و آخ و اوخ خداس

کدوم کاربر رو تخریب کردی😂😭فکر کنم تبدیل به خرابه شد

بهتر

اومده تگم کرده بعد از شجاعت میگه

خانم شجاع دو تاپیک رو قفل کرده

نه فقط من اونایی که لایکم‌ کردن رو هم تگ کرده‌ 😂😂

بهتراومده تگم کرده بعد از شجاعت میگهخانم شجاع دو تاپیک رو قفل کردهنه فقط من اونایی که لایکم‌ کردن رو ...

چ بیکار😂تگش کن

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

کدوم تاپیک؟؟ موضوع چی بود

یکی تاپیک زده بود که آره چاقم بی سر زبونم و فلان

بعد گفتم نصفش دست خودته‌ داشتم توضیح میدادم کامنتم ثبت شد 

دیدم تو جواب قبلیم‌ بهم گفته بی سواد اینا ژنتکیه‌ 😐

خواستم بهت یاداوری کنم گوشیو بزار کنار درستو بخون به اعصابتم مسلط باش❤️🎀😂مطمئن باش هستن کسایی که د ...

مرسی واقعا 😂❤️

آرومم‌ ( الکی)🦦

مرسی واقعا 😂❤️آرومم‌ ( الکی)🦦

قربونت❤️😂

مجازی ارزششو نداره بابا نزار این چیزای الکی عصبیت کنن..

الانم دیگه ریپلای نمیکنیااا میری درستو میخونی نبینم تو سایتی😒

کاربری دست دو نفره

اسی به خودت مربع باش😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل