2777
2789
عنوان

دوستان من همسرم سنگ کلیه داره

275 بازدید | 39 پست

بعد خیلی درد داشت بعد به پیشنهاد یکی از دوستای از خدا بی خبرش م.ش.ر.وب خورده بود یکم برای اینکه سنگشو رد کنه

بعد اومده بود خونه اصلا خیییلی بداخلاق شده بود تا حالا اینطوری ندیده بودمش اثر اونه؟؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو سنگ اثر نداره بگو بره دکتر یه قرصی هست میدن بخوره اگه اونم اثر نکرد باید بره بیمارستان دربیارن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

در مورد مشروب اطلاعی ندارم ولی درد سنگ کلیه خیلی بده خدا نصیب هیچکس نکنه . سنگشون چند میلی  هست ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

ی بنده خدا ۳ ۴ لیتر مشروب خورد واسه سنگ کلیش هیچ فایده ای نداشت اخر رفت با سنگ شکن شکوندش

اینکه کم خورده ولی فایده نداشته 

فقط خیییلی بداخلاق شده بود

اثر مشروب می‌تونه باشه؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
اینا رو سنگ اثر نداره بگو بره دکتر یه قرصی هست میدن بخوره اگه اونم اثر نکرد باید بره بیمارستان دربیا ...

شما اسمش رو نمیدونید ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

در مورد مشروب اطلاعی ندارم ولی درد سنگ کلیه خیلی بده خدا نصیب هیچکس نکنه . سنگشون چند میلی هست ؟

فک کنم ۷ میل هر چند وقت یک بار حرکت می‌کنه سنگش

اصلا حرف هم گوش نمیده

فک کنم ۷ میل هر چند وقت یک بار حرکت می‌کنه سنگشاصلا حرف هم گوش نمیده

خیلی دردناکه انشاالله زودی خوب بشن 

بابا اینقدر دارو گیاهی بهش دادم

فایده نداشته اصلا

منم شوهرم آبجو خورد برای سنگ ولی وقتی میخواست سنگخ بیفته زمین و آسمان رو گاز می‌گرفت

چند میل بود مال همسر شما؟