2777
2789

بچها 

عصری تاپیک زدم که شوهرم خیلی چیزای الکی میخره و کل پول رو توی دیجی کالا خرید زده و من به مدت دو هفته هزارتومن نداشتم حتی بهش گفته بودم هیچی پول ندارم دست به پول نزن ولی اصلا به من فکر نکرد رفت دستگاه جوش و نمیدونم سشوار صنعتی و دریل برقی و از این مذخرفا خرید 

درصورتیکه اصلا ربطی به کارش نددرن اینا فقط میخره اینارو و میوفته به جون وسایل خونه 

تازه دریل برقی هم یکی داشت یکی دیگه خرید 

حالا امروز بعد دو هفته داره میاد خونه مرخصیش شروع شده 

الان ساعت ۱۲ بهم زنگ‌میزنه میگه پول ندارم بیام با سرویس اومدم تا فلان جا ولی دیگه سرویسشون از اونجا به بعد پیادشون میکنه خودش باید ۳،۴ ساعتی از مسیر رو با هزینه خودش بیاد 

زنگ زده میگه ماشین هست ولی پول ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم من هزارتومن ندارم 

صبحا پیاده میرم سرکار 

گفت میدونم از ارزای دیجیتالی که داری بفروش

گفتم اولا اونا ک الان بفروشم تا چندساعت پولش نمیاد تو حسابم 

بعدشم ارزام تو ضررن الان نمیتونم بهشون دست بزنم 

چندتا کفر گفت و گوشیو قط کرد

بهش زنگ زدم گفتم 

هرکسی من میشناسم الان خوابه 

به بابات زنگ بزن بهش بگو زنم نمیتونه بره بیرون پول برام بفرسته تو برام انتقال بده فردا برات میفرستمش 

میگه ولش کن ولش کن اصلا به این فکر نکن تو نمیام(با حالت قهر )

چون میدونستم با خودش فکر میکنه و مطمئنه من الان دست به کار شدم براش پول قرض کنم بهش زنگ زدم که بدونه من نمیتونم براش جور کنم 

بزار پیاده بیات تا حساب کار دستش بیات

بخدا قسم ندارم 

داشتمم نمیفرستادم 

چطوره من پول نمیخوام آدم‌ نیستم 

همون روز بهش گفتم تو فکر برگشتتم نکردی که کل پولو خرج کردی گفت حقوقمو میدن تو چیکار داری 

اینم حقوقش 

خوب ... شما چی گفتی بهش

گفتم من صبح پیاده میرم سرکار چون پول ندارم

گفت میدونم ولی از ارزای دیجیتالیت بفروش

گفتم اونارو بفروشمم تا چندساعت پولش نمیزنه برام گفت تا برسم میزننش سردمه خیلی گفتم اونا تو ضررن من‌نمیتونم الان لهشون دست بزنم 

چندتا کفر گفت و قط کرد 

منم چون میدونستم مطمئنه از یجا براش جور میکنم بهش زنگ زدم‌گفتم منتظر من نباش به بابات زنگ بزن 

گفت ولش کن ولش کن نمیام اصلا   قط کرد 

خب الان چجوری میخاد برگردهمردا عاشق دریلو اینجور چیزان

نمیدونم

دلمم براش میسوزه 

چیکار کنم؟

میخوام درس عبرتی بشه براش 

که میدونم نمیشه بارها شده اینجور بشه البته مجرد ک بود 

از وقتی متاهل شده من نذاشتم یکبار اینجوری پیش بیاد همیشه یه ذخیره ای داشتم میفرستادمش براش 

این اولین باره بخاطر همینم بهش زنگ زدم‌که مطمئن بشه من‌نمیتونم‌کاری کنم اونم قط کرد گفت ولش کن نرو تو فکرش با عصبانیت نمیام و دوباره قط کرد

نمیدونمدلمم براش میسوزه چیکار کنم؟میخوام درس عبرتی بشه براش که میدونم نمیشه بارها شده اینجور بشه الب ...

منم ناراحت شدم براش. حالا زنگ بزن ببین چیکار میکمه چه کاری از دستتون بر میاد، دیگه گذشت نمیشه کاریش کرد

منم ناراحت شدم براش. حالا زنگ بزن ببین چیکار میکمه چه کاری از دستتون بر میاد، دیگه گذشت نمیشه کاریش ...

نمیدونم چیکار کنم 

کاش یکی بود یه راهی نشونم میداد 

میترسم حالا هرجوری شده بیاد خونه بعد دعوا راه بندازه که تو کاری نکردی 

همچین شخصیتی داره 

یکی داشت یکی دیگه سفارش دادمن‌نمیدونم دستگاه جوش برا چیش بود احمق روانی

شوهر منم دو تا دریل گرفته کلا مرذا اینجورن انگار کیف میکنن ابزار الات داشته باشن

هر روزم میگه چه خوب شد گزفتم با اینکه اصلا کاریم باشون نمیکنه