2777
2789
عنوان

بااقایون هول سایت آشنا بشین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 125 پست
من تو چهل و شش سالگی هستم.مامانم.شصد و پنج سالش بود.خیلی با قناعت زندگی میکرد.خیلی مهربون بود.فکر می ...

الهی بمیرم .لعنت به دوری لعنت به غریبی چه حالی داری عزیزم😭😭😭😭

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد باشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
حروم زاده ها حتمن گفتن به بهانه دلداری درخاست آشنایی بدن عوضیا

دلداری تو تاپیک هم میتونن عوضیای بی خواهرومادر تف به شرفشون!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله جزدوتابقیشون اقاهستن کاربریشون زده اقا!

چی بگم ...چقدر بی شعورن خوبه حالا از علاقه و دلتنگی گفتی

چطور به خودشون اجازه درخواست دادن حتی اگه قصدشون دلداریم باشه باز کارشون اشتباه بوده 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

دلداری تو تاپیک هم میتونن عوضیای بی خواهرومادر تف به شرفشون!

خودتو ناراحت نکن عزیزم ارزش نداره. اینا معلوم الحالن خدا جوابشونو بده

خدا همسرتون رو رحمت کنه برات آرامش و صبر از خدا میخوام

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
چی بگم ...چقدر بی شعورن خوبه حالا از علاقه و دلتنگی گفتیچطور به خودشون اجازه درخواست دادن حتی اگه قص ...

دلداذی😂😂چرامثلن شخصیتم رو اونقد پایین بیارم که احتیاج به دلداری یه اقاداشته باشم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خودتو ناراحت نکن عزیزم ارزش نداره. اینا معلوم الحالن خدا جوابشونو بده خدا همسرتون رو رحمت کنه برات ...

مچکرم دوست عزیزم😘

واقعا غصم میگیره این چیزارو میبینم حالا خدا میدونه چند تاشون متاهلن ،یا کسی تو زندگیشونه بعد دنبال ا ...

خداازشون نگذره چطوری میتونن اخه اه حال ادم ازهرچی مرده بهم میخوره اصلن انگاری تو سرشون مغزندارن!

خواهر قشنگم ،میتونم حالت رو با عمق وجودم درک کنم ،میدونم نیاز داری حرف بزنی و تسکین پیدا کنی 

اینو‌ به طور کلی میگم ،متاسفانه به خاطر شرایط مزخرف جامعه بهتره تا جای ممکن هیج جا نگی که همسرتو از دست دادی .حالا اینجا مجازیه و میتونی کنترل کنی ولی تو جامعه حقیقی خیلی باید مراقب باشی کسی متوجه نشه وگرنه مزاحمت های بدی خواهی داشت .دوستم همین مشکلات رو داره ،حتی نصاب لوستر اومده بود خونه شون عکس شوهرشو دیده بود فهمیده بود که همسر نداره مزاحمش شده بود،حتی میگفت مرد شصت ساله هم بهش پیشنهاد داده .دیگه الان خیلی مراقبه .

دوستت دارم .مراقب خودت باش.الهی که خیلی زود حالت خوب بشه و با فرزند خوشکلت خوشبخت ترین باشی

@niniyar_5 این اقایون به بیرون ازسایت راهنمایی بشن!

پنجمی از اخر دختره

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌