2777
2789
عنوان

جدا شدیم

135 بازدید | 10 پست

فق چون باباش راضی نبود باهم ازدواج کنیم بخاطر سن من

چون نخواس تلاش کنه به هرکی میگم میگه مرد نبوده دوست داشت تلاش میکرد 

فق خواستم اینجا بگم هیچوقت رو ی مرد و حرفاش حساب نکنید مث آب خوردن ازتون میگذرن وقتی چیزیی بشه شما میمونید و کلی سوال پس اون کارا ک واسم میکرد چی بود

خاک برسر مردا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه سن شما چه مشکلی داشت

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

چند سال دیگه متوجه میشید که حق با پدرش بوده و ازش ممنون میشید ، سن شما مناسب ازدواج هست ولی اون آقا با ۲۲ سال سن اصلا مناسب ازدواج نیست ، حالا مشکل بزرگتر بودن شما بماند 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
چند سال دیگه متوجه میشید که حق با پدرش بوده و ازش ممنون میشید ، سن شما مناسب ازدواج هست ولی اون آقا ...

خانوادش عجله داشتن برا ازدواجش بعد ایشون تصمیم گرفت حالا ک با من درارتباطه با من ازدواج کنه بعد قرار بعد چندسال بعدش ازدواج کنیم الان در حد نامزدیی...