2777
2789

ما ۸ ماه آشنایی داشتیم ،روز زن قبل از مراسم نشونمون بود و به من نه تبریک گفت و نه چیزی خرید. حالا الان نشون کرده ایم (بدون محرمیت و عقد و اینا) به نظرتون بده اگه من فقط بهش تبریک بگم و چیزی نخرم؟

من باشم تبریک هم نمیگم

نهایت چیزی ام گفت بگو نمیدونستم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر رابطتون جدیه ، قصدتون ازدواجه ، چرا نخری؟؟ به علت تلافی روز زن؟ 

اتفاقا بخر ، اون یاد بگیره !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگر رابطتون جدیه ، قصدتون ازدواجه ، چرا نخری؟؟ به علت تلافی روز زن؟ اتفاقا بخر ، اون یاد بگیره !

واقعیتش اینه چیزی به ذهنم نمیرسه ادم سخت پسندیه، حوصله ندارم. یه ماه بعد تولدشه یه چیز خوب به ذهنم میاد میخوام بذارم تولدش

خسیس بازیا چیه بده دیگه با همین مثلا

راستش اصلا قصد تلافی ندارم. به ذهنم نمی‌رسه هیچی، ادم سخت پسندیه حس خوبی هم نمیگیرم یه چیز ارزون براش بگیرم. به خاطر سختیش میخوام نگیرم چیزی 

یوقتایی همین باعث میشه وظیفه بشه تااینکه بخاد یاد بگیره

به این بعد هم میشه نگاه کرد که بخره اما بعد دادن کادو از اهمیت کادو و ارزش روز زن و مناسبت ها بهش بگه تا توی ذهنش موندگار بشه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تبریک بگو و ی شاخه گل هم بده و بهش از الان بفهمون که زندگی با بیخیالی و لجبازی قرار نیست پیش بره ...با روی باز بهش بگو عزیزم من ازت توقع پول و طلا و ...ندارم ولی دلم میخواد همچین مناسبتها را تاجایی ک درتوانته باهم جشن بگیریم ...نه که بگم هدیه های گرون نه ....گاهی با یه بغل و بوس ، گاهی ی خوراکی خوشمزه، گاهی ی شاخه گل بهم یاداور بشی که فرد مهمی برات هستم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

به نظر من کسی که از الان اینجوریه  بعدا باهاش به مشکل میخوری  به فکر این نباش که تبریک بگی یا نگی  بیشتر سعی کن بشناسیش اگه دیدی باز هم مراسم تولدی چیزی بود تبریک نگفت  و این چیزا برات مهمه  به هم بزن چون تا اخر زندگی اذیت میشی