2777
2789
همین چند روزه وسایلم جمع کنم میرم امروز خیلی شکستم

بهترین کار رو می کنی...ازش فاصله بگیری چنان به خودت میای که میگی کاش زودتر از اینا ولش کرده بودم...هیچی باارزش تر از وجودت و روحت نیست...خودش چه تحفه ای هست مگه...لایق تو نیست عزیزم...زیادی رو دادی فکر کرده خبریه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد من میگم اسلام گفته خوشگلیاتو بیرون نریز تا بنیان خونواده نلرزه،بعضیا میریزن سرم

همینجاست که خدا گفته بیرون از خونه به خودت انقدری نرس که زیبایی هات رو نشونشون بدی

چون اگه دل مردی بلرزه و سر اون با خانمش بدرفتاری کنه،حق الناسش گردن توعه

یکی از خانمهای برگشته از تجربه نزدیک به مرگ،همه گناهاش بخشیده شده بود الا 1000عدد حق الناس که همشون مربوط به همین کار بوده که مثلا نگاه مردی اتفاقی بهش افتاده و بعد چون یه زیبایی داشته که خانمش نداشته،رابطشون سرد شده و ...

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

همین چند روزه وسایلم جمع کنم میرم امروز خیلی شکستم

به عنوان یه زن، میدونم چه دردی کشیدی وچه  زخم عمیقی رو قلبته💔

ولی با غرور از خونش برو، به هیچ عنوان پیشش اشک نریز و خودت و نشکون‌. میره سرش به سنگ میخوره برمیگرده ولی تو دیگه سگِ در خونتم حسابش نکن. امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره و همسرت تاوان این قلبی که شکسته رو به بدترین شکل پس بده‌

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خب الان اونو ولش کن. شرایط خودتو بگو. چیزی پس انداز داری؟ اگه بخوای جداشی جایی داری بمونی؟ سرکار میر ...

خونه بابام راصین با طلاقم والا مریصم هیتم پولیم ندارم اما مجبورم باید برم فروشندگی چیزی 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

وای چقد حرص خوردم از دست تو دخترررررر

بست نشستی تو خونه غصه میخوری اول شروع کن برو باشگاه نگو پول نمیده و فلان حالا یه درصد پولم نده روزانه یه ساعت مشخص برو پارک بانوان یا هر پارکی پیاده روی و ورزش کن مردا ببینن زنا به خودشون اهمیت میدن توجه شون جلب میشه 

بعد پول پس انداز کن هر طور شده یه کم به خودت برس 

جلو روش از خودت تعریف کن یا بگو فلانی ازم تعریف کرد و... نمیدونم خلاصه اغتماد به نفس داشته باش 

تازه میگه زنگ بزن از هر مرجع تقلیدی بپرس گناه ی ندارم من حقمههههه اقا طلاق مگه جرم میگم طلاق برا کسب ...

تورو خدا اگر شرایط داری جدا شو اگر شرایط نداری برای خودت شرایط فراهم کن جدا سی این مرد نیست سم هست که ذره ذره تجربه ات می‌کنه خودتو فقط نجات بده

این عکس زیبایی خیلی خاص و مسحور کننده ای نداره یه عمل بینی و ژل لب و یه کم فرم دهی صورت و کاشت مژه ، ...

اره ولی مدام باید تمدید کزد زل اینارو ماها از پسش بر نمیایم

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
کراش خوبه که😀 نمیشه رو یه بچه خوب کراش زد

البته من اون موارد خارج از محدوده رو گفتم در مورد کرش

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

حالا هی ما میگیم دخترا و خانما لطفاً بیرون رفتنی حجابتون رو رعایت کنید آرایش غلیظ و لباس زننده نپوشید 

یه یچسریا زود میان جبهه می گیرن 

حالا نتیجه این میشه یه مرد بوالهوس می بینه خوشش میاد بعد زن خانم و با شخصیت خودش رو نمی خواد در واقع دخترا و زنهای بیرون رو به زن خانه ی خود ترجیح میده 

نمی دونم این خانمها که باعث فرو پاشی زندگی بقیه میشن چه جوابی خواهند داد

آخ جون پر بازدید دعا کنید 

پیمان و کمند ستاره  و رضا خودمم و پیمان بهم برسییممم

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.