2777
2789
حرفتون درست ولی بابا شوهر ایشون مشکل روانی داره اخه کدوم ادم عاقلی این کار ها رو می کنه ضعیف گیرش او ...

اون که دیگه خیلی جلو رفته متاسفانه 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم نیست تو کاری کنی.تو عروسک خیمه شب بازی شوهرت نیستی.با الدنگی این مرد رو از زندگیت بندازی بیرون ...

همین چند روزه وسایلم جمع کنم میرم امروز خیلی شکستم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
عزیزم مطمین باش الان اول کیس وپیدا کرده بعد گفته خرد خرد بهش بگه

ده ساله داره اینا رو بهش میگه

اگه پیدا کرده بود نمیومد بگه

قبلا هم تاپیکاشو خوندم نه خونه داره نه اونقدر مایه داره فقط زیادی خودشو قبول داره اسیم هی جلوش کوتاه میاد

بگو اون چهرهه  برا خودت اومده سمتت  والا باز چهره های دیگرم ببین پشیمون نشی مثلا بی ارایششودیدی

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

بگو نامرد پست واگذارت ب خدا

تازه میگه زنگ بزن از هر مرجع تقلیدی بپرس گناه ی ندارم من حقمههههه اقا طلاق مگه جرم میگم طلاق برا کسب که زنش زشته یا زنش انقدررررر بد مثلا فلانی اره نه برا تو که خوشی زده زیر دلت 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
دگوریا میان درست حسابیا نمیان

متاسفانه اشتباهه نظریت

خیلی از دخترا و زنا ارزش خودشونو نمیدونن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه روز خواستگاری چشم نداشت؟ بعدم اون زنایی که شوهرت میگه یه رنگ  و کراتینه موشون اندازه حقوق یه ماه این مرده فکر کرده چه خبره!! بعد گ......ه میخورن مهریه نباشه دخترا و خانواده هاشون سختگیرن!! اصلا خودش مگه کیه ؟ دنبال بهانه اس قشنگ معلومه