2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست
من توهین نکردم اگه خکب ب پستم میخورد قاعدتا تعریف میکردم

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره 

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چ ربطی داره. تاپیک واس سرگرمیه. پولمو از سر راه نیاوردم بدم سر خونه و عروسیدو طلا و این مسخره ب ...

همیشه فکر میکردم یکی از اساتیدمون گنداخلاق ترین آدمه ولی واقعا با تاپیکت تجدید نظر کردم

🪸🐠🫧

ای بابا دلت خوشه. کاش زن همونجوری ک میگفتن عاطفی و دلسوز بود . زبون تندشونو ببین کی میتونه با اینا ...

عزیزم اتفاقا چون دیدم که گفتی زبون تلخمو تیکه میندازمو اینا... سعی کردم عین خودت رفتار 

میدونستی حرف حق تلخه واسه همین بهت برخورده؟

چرا تلخ . تو این سایت کلا وجود مرد بده.  ولی 50 درصدش مردن. واقعیت اینه ک من تو  مجردی  ب ی نفر متعهد نیستم . میتونم هر کاری بکنم . هر جایی برم . مسولیت ندارم . تعهد ندارم . کجاش تلخه؟

چرا تلخ . تو این سایت کلا وجود مرد بده. ولی 50 درصدش مردن. واقعیت اینه ک من تو مجردی ب ی نفر متعه ...

پس چرا اول تاپیک داشتی کتکمون می‌زدی همه رفتنین؟اگه برات مهم نیست چرا تاپیک زدی

چرا تلخ . تو این سایت کلا وجود مرد بده. ولی 50 درصدش مردن. واقعیت اینه ک من تو مجردی ب ی نفر متعه ...

خب وقتی وجود مردا تو سایت بده هستی؟ ارزش خودت بدون و دیگه نیا

خودت یچی میگی بعد میای نقضش میکنی میگی اتفاقا خیلیم خوبه

زندگی شخصی خودته و هر تصمیمی بگیر اول و اخر بازتابش واسه خودته

اینجاهم کسی نگفت زن بگیر یا نگیر منم فقط گفتم اخلاقت درست کن و انسان اجتماعی باش و دعوا نگیر با بقیه 

ولی چون ذهنت جای دیگه است همه چی رو طور دیگه برداشت میکنی و پرخاش میکنی🤷‍♀️

🪸🐠🫧