2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست
خودش میاد تاپیک میزنه راهکار بهش میدیم مسخره میکنه و ادعاش میشهتاییدش میکنیم دعوا دارهدیگه فقط مونده ...

تو جی میگی بنده خدا؟؟ کی با تو کار داره؟ کی منو تایید کرد؟ جز برجسب و زخم زبون جیز دیگع دیدی؟ این راهکارایی ک امثال تو میدن من رفتم و برگشتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا دلت خوشه. کاش زن همونجوری ک میگفتن عاطفی و دلسوز بود . زبون تندشونو ببین کی میتونه با اینا ...

اصلا زن و مرد نداره هر انسانی یه اخلاق هایی داره .یکی مثل من زبونش تنده و قبول داره یکی هم مثل شما طبق گفته خودتون اول تاپیک( قصد جسارت ندارم)قبول نداره و جنس مخالف رو مقصر می‌دونه.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اصلا زن و مرد نداره هر انسانی یه اخلاق هایی داره .یکی مثل من زبونش تنده و قبول داره یکی هم مثل شما ط ...

بر حال ارزش محبت ندارن.  کسیو ندیدم ک. ارزش داشته باشه ث چون میدونم بهش بتوپی میره . 

بر حال ارزش محبت ندارن. کسیو ندیدم ک. ارزش داشته باشه ث چون میدونم بهش بتوپی میره .

اما به نظر من همه مردا و همچنین شما قابل احترامی و ارزش احترام دارید.کاش شما هم تو سایتی که بیشترشون خانم هستن از لفظ ارزششو ندارن استفاده نکنی.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اما به نظر من همه مردا و همچنین شما قابل احترامی و ارزش احترام دارید.کاش شما هم تو سایتی که بیشترشون ...

من توهین نکردم  اگه خکب ب پستم میخورد قاعدتا تعریف میکردم