2777
2789
عنوان

مامان گیر

151 بازدید | 10 پست

وای یعنی اعصابم خورده امروز رفتم بودم ازمون شهری بدم افسر منو چند تا جا چرخوند گفت خیلی خوب رانندگی میکنی و اینا اومدم پارک دوبل بزنم  دوبلم خراب شد با اینکه با ماشین خودم همش در حال دارم دوبل زدنم و تو خیابون میرم و رانندگیم خوبه بابتم ماشینو میده به من 

بعد میگه خب چرا مگه فرق دارن این ماشین با اون ماشین  خب یاد بگیر دیگه یعنی چی خراب کردم چرا خب خراب میکنی وووووووو

حالا بابام میگه اشکال نداره منم ۳۰ ساله رانندگی میکنم از ۱۰ تا ممکنه دو تاش خوب درنیاد خب پیش میاد دیگه 

حالا مامان من …

فقط اینجا اینجوری نیست کلا می‌خواد گیر بده و مقایسه کنه و …

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مامانا همینن

باورت میشه منو با ادمی که تو تلوزیونم نشون میدن مقایسه میکنه😐

دفعه اولت بود اسی؟

ناراحت نباش ماشین آزمون بده فرق داره

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

یاد ناخن گیر افتادم😑

منم هفته قبل بهم گفت خیلی خوب بودی ولی دوبلم آخرش کج شد رد شدم🥲خدا کنه این هفته خوب بدم امتحانو 

باردارم نمی تونم هی هر هفته برم😬

از اونورم ماشینی که باهاش تمرین کنیم ندارم ماشینمون اتوماته

اره همون جا اصلا افسر امضا کرده بود برگم رو دوبلم خراب شد ردم کرد

مبگفتی یه لحظه نتونستم اجازه بدید مجدد پارک کنم لطفا اونم میذاشت 

این یادت باشه دفعه بعد یه لحطه خراب کردی با احترام بگو یه فرصت دیگه بهم بدید حتما قبول میکنه 

همه مامانا همیننباورت میشه منو با ادمی که تو تلوزیونم نشون میدن مقایسه میکنه😐دفعه اولت بود اسی؟نارا ...

من نمیفهمم واقعا خب اعصاب ادمو میریزن به هم اصلا 

اره

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
یاد ناخن گیر افتادم😑منم هفته قبل بهم گفت خیلی خوب بودی ولی دوبلم آخرش کج شد رد شدم🥲خدا کنه این هفت ...

ببخشید بابت اسم تاپیک الان دقت کردم😂 

ایشالا قبول میشی :)

گواهینامه گرفتن هم داستان داره 

من فکر میکردم قبول شم اصلا 😑

ببخشید بابت اسم تاپیک الان دقت کردم😂 ایشالا قبول میشی :)گواهینامه گرفتن هم داستان داره من فکر میکرد ...

خدامنه هر دومون آیت هفته قبول شیم😂جالبه هفته قبل ۶۰ تومن بود

این هفته ۱۰۰

می ترسم هفته دیگه بشه ۵۰۰🤣🤣🤣

خدامنه هر دومون آیت هفته قبول شیم😂جالبه هفته قبل ۶۰ تومن بوداین هفته ۱۰۰می ترسم هفته دیگه بشه ۵۰۰🤣 ...

واقعا؟پس من چرا ۱۰۰ دادم هفته پیش 😀 تو این مملکت هر چیزیو زود بگیری به نفعته 

ایشالا 🌷