2777
2789
عنوان

شام ایرانی و رفتار السا فیروز آذر

| مشاهده متن کامل بحث + 3199 بازدید | 93 پست

ولی من معتقدم حتی برفرض اگر نیت واله خراب کردن السا بود، چون میهمان بود السا نباید با اون تندی برخورد میکرد. به هرحال دوربینها فیلم گرفتن و معلومه اشپزی کار السا بوده یانه؟ حرف واله که سند نبود

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شخصیت خوبه متین رو من تو برنامه جوکر دیدم که سوسن پرور کوبیدش اما اون با خنده رد کرد

منم اخلاق متین و دوست دارم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

همیشه وقتی چندتا خانوم دورهم جمع بشن دلخوری و حاشیه بوجود میاد. و این خیلی بده

من قسمت میزبانی السا رو ندیدم امااا اون قسمت اول که خونه متین هیچی نخورد و ادا دراورد خیلی رفتازش زشت بود،کلا از رقتار و اخلاقش خیلی بدم میاد

خیلی واضح به متین بی احترامی کرد

تقصیر السا بود واقعا نشنیده واکنش نشون داد ،کلا که معلومه آدم گوشت تلخ و نچسبیه،اگه وآله با منطور بود که خب بعدش ناراحت نمیشد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من این گروهو فقط مال متین‌ رو دیدم و وقتی رفتار اون سه نفرو دیدم با همسرم تصمیم گرفتیم سه هفته نبینیم تا این گروه تموم شن

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
همیشه وقتی چندتا خانوم دورهم جمع بشن دلخوری و حاشیه بوجود میاد. و این خیلی بده

اون فصلی که بهارنه رهنما و فلور نظری بودن هم این داستانا اتفاق افتاد

همیشه یه بد رفتار پیدا میشه تو جمعشون

من قسمت میزبانی السا رو ندیدم امااا اون قسمت اول که خونه متین هیچی نخورد و ادا دراورد خیلی رفتازش زش ...

بنظرم شخصیت گستاخ و پرخاشگری داره.

تقصیر السا بود واقعا نشنیده واکنش نشون داد ،کلا که معلومه آدم گوشت تلخ و نچسبیه،اگه وآله با منطور بو ...

آره اصلا از آشپزخونه اومد و کامل حرف واله رو نشنید. حتی اگه واله منطورش این باشه زرشک پلو رو خودت نپختی نیاز به این واکنش تند نبود. میتونست بگه دوربینها ضبط کردن، میبینید بعدا

من این گروهو فقط مال متین‌ رو دیدم و وقتی رفتار اون سه نفرو دیدم با همسرم تصمیم گرفتیم سه هفته نبینی ...

فقط برام جنبه ی سرگرمی داره وگرنه واقعا برنامه ی سطح پایین و مسخره ایه