نظرتون در مورد حرف واله داوود نژاد و رفتار السا چی بود؟ یه عده معتقدن واله واقعا هدفش این بود به داورها بفهمونه السا غذارو خودش نپخته و السا هم متوجه شده و باتندی جوابش و داده. از طرفی یه عده میگن السا کلا بی ادبه، اون از شب اول که غذای متین و نخورد و ادا درآورد و اینم از شب میزبانیش که احترام میهمانش و نگه نداشت. نظر شما چیه؟
ولی من معتقدم حتی برفرض اگر نیت واله خراب کردن السا بود، چون میهمان بود السا نباید با اون تندی برخورد میکرد. به هرحال دوربینها فیلم گرفتن و معلومه اشپزی کار السا بوده یانه؟ حرف واله که سند نبود
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تقصیر السا بود واقعا نشنیده واکنش نشون داد ،کلا که معلومه آدم گوشت تلخ و نچسبیه،اگه وآله با منطور بو ...
آره اصلا از آشپزخونه اومد و کامل حرف واله رو نشنید. حتی اگه واله منطورش این باشه زرشک پلو رو خودت نپختی نیاز به این واکنش تند نبود. میتونست بگه دوربینها ضبط کردن، میبینید بعدا