fafa_pv مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 861 عنوان خانمهایی که شوهرتون پلیسه چکار میکنید آروم شید😭💔 | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 21 پست وای خدااااا دارم میمیرم از نگرانی3 ساعتها که رفته اما هنوز زنگ نزده چکار کنم دلم آشوبه،حس بدی داره😭تو این 3 ساعت کارم شده گریه،چرا باید شغلش اینقدر خطرناک باشهعهع!؟اگه چیزیش بشه چی!؟وای خدااااا 1403/10/17 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 861 اینم سختی های کارشه دیگحقوقش تو چ رنجی هست دوست دارم بدونم اگ فوضولی محسوب نمیشه از اولشم این کارشون دوست نداشتم😂💔حدود ۱۳ تومن
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 2698 از اولشم این کارشون دوست نداشتم😂💔حدود ۱۳ تومن ای خدا چقدر کمخیلی بده ک این همه سختی کار و فشار و ریسک رو بجون بخره واسه انقدر؟🫠 خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 861 ای خدا چقدر کمخیلی بده ک این همه سختی کار و فشار و ریسک رو بجون بخره واسه انقدر؟🫠 فشار و ریسک!؟واسه اون همش بازیه،منم که دارم فشار میخورم😂💔باید به من میدادن والا
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 2698 فشار و ریسک!؟واسه اون همش بازیه،منم که دارم فشار میخورم😂💔باید به من میدادن والا اره واقعا😂جدی بهش بگو دنبال ی کار دیگ باشه حقوقش خیلی نا حقیه خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 861 اره واقعا😂جدی بهش بگو دنبال ی کار دیگ باشه حقوقش خیلی نا حقیه دانشجوعه قضاوته عزیزم سال اخره،،،،،ولی اون از این خطرناکتره کلا این بشر فقط سمت چیزای خطرناک میره تا منو حرص بده😭💔
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 2698 دانشجوعه قضاوته عزیزم سال اخره،،،،،ولی اون از این خطرناکتره کلا این بشر فقط سمت چیزای خطرناک میره ت ... دنبال هیجانه😃😂انشالله بعدا قاضی میشه دیگ خطراتتون کم میشه خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 861 دنبال هیجانه😃😂انشالله بعدا قاضی میشه دیگ خطراتتون کم میشه بیشتر میشه که