2777
2789
خب چجوری میشه حسابرس شد؟؟ شما درامدت چقدره؟ دولتی خوندی؟ ب نظرت نوع مدرک فرق داره؟؟مثلا تاثیر دد ...

باید ارشدتو حسابرسی بخونی 

من پیام نور بودم میتونم بگم ۹۰درصد هم کلاسیهام سر کار هستن سه تاشون کارمند بانک شدن بقیه هم تو شرکتهای دولتی و خصوصی مشغول شدن در کل بازار کار خوبی داره باید بری کارآموزی و نرم افزار هم یاد بگیری 

باید ارشدتو حسابرسی بخونی  من پیام نور بودم میتونم بگم ۹۰درصد هم کلاسیهام سر کار هستن سه تاشون ...

پیام تور همه میگن بده فلان آخه ب حرف کی گوش کنم خاهر روانی شدمم بخداااا

چ عالی بدرخشی ایشالا..درآمد حسابرس چنده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام تور همه میگن بده فلان آخه ب حرف کی گوش کنم خاهر روانی شدمم بخداااا چ عالی بدرخشی ایشالا..در ...

بتونی دولتی بری که عالیه اما من و همکلاسیهام خیلیهامون سرکاریم حسابرسا هم برو بالای ۴۰ پنحاه

چقدر کامپیوتر باید بلد باشی؟ من ریاضی ام ۲۰ میتونم بخونم؟موفق بشم؟عاشق اعداد و ارقام شهر کوچکم بر ...

کار با کامپیوتر و نرم افزار رو باید خوب یاد بگیری.

آره عزیزمم می تونی موفق بشی چرا که نه، خدا هم کمک می کنه❤️❤️❤️

برای پیام نور رفتن بستگی به انتخاب های دیگه ت داره.

برای استخدامی هم به رشته و دوره هایی که گذروندی نگاه می کنن و کاری به دانشگاهی که خوندی ندارن.

موفق باشی💐

سلام من نرگسم🌱🕊🌈
کار با کامپیوتر و نرم افزار رو باید خوب یاد بگیری. آره عزیزمم می تونی موفق بشی چرا که نه، خدا هم کم ...

ممنون مرسی..ان شاالله ی چی بخونم پشیمونی نداشته باشه و موفق بشم..یکم استرس دارم‌ 

سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.در ضمن هر سوالی داشتین در بخش کامنت های پیج بپرسید پاسخ داده میشه. اول هم هایلایت بعد لیسانسو حتماااا مطالعه کنید . کلی کمکتون می کنه.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari