2777
2789
عنوان

هععععی خدا یروزی فک نمیکردم دغدغم مو باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 88 پست
شامپو سیر بزن. تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اومدی بیرون خشک شد شونه بزن. روغن هیچ روغنی استفاده ن ...

صابون ان جی میزنم...نوشته از شامپوی دیگه استفاده نکنین ....بقیه کارارو نمیکنم عزیزم

من ۲۴ سالمه کف سرم نزدیکه یک ساله بشدت چرب شده و ریزش شدید گرفتم دیگه مویی واسم نمونده 😫 خدا کنه خو ...

چقدر مث منی    منم دقیقا یکساله موهام چرب میشه  نه میتونم حالت بدم نن چیزی  قشنک ریده  تو سر کله  ریخت ادم🥲

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا هورمونش بهم میریزه،؟

ببخشید متوجه نشدم😂😂ولی کبد چرب ک دیگه اقا و خانوم نداره سونوی شکم و لگن و ازمایش برای کبد بدید، شاید از اونه

بعدم باید برید دکتر، متخصص غدد و پوست برید اونا بهتر متوجه میشن علت یهویی چرب شدن مو و پوست چیه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ببخشید متوجه نشدم😂😂ولی کبد چرب ک دیگه اقا و خانوم نداره سونوی شکم و لگن و ازمایش برای کبد بدید، شا ...

اخه از یسریا پرسیدم کبد چرب ب موی چرب ربط داره  گفتن نه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

اخه از یسریا پرسیدم کبد چرب ب موی چرب ربط داره گفتن نه

اخه یسریا تو مشکلات خودشونم موندن، علمشون کجا بود ک بخوان نظر بدن؟ 

ممکنه از کبد هم نباشه

ولی بالاخره دکتر تشخیص میده یا مردم عادی؟ 

وقتی اینهمه راه هم بقول خودتون امتحان کردید و نتیجه نداده باید دکتر برید... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اخه یسریا تو مشکلات خودشونم موندن، علمشون کجا بود ک بخوان نظر بدن؟ ممکنه از کبد هم نباشهولی بالاخره ...

اره میرم ی یر دکتر ببینم میتونه  نجاتم بده ژا نه  واقعا  دیگه خسته شدم