2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21779 بازدید | 400 پست
مرحومه دیگه خیلی داره بی تربیت میشه قهر کردم باهاش

🤣🤣🤣🤣

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو شهر شما نمیزارن..دلیل نمیشه بقیه ی شهرها هم نذارن..

سوژه دیگر 

ایا شهر شما میزنن یا نمیزنن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

تو شهر شما نمیزارن..دلیل نمیشه بقیه ی شهرها هم نذارن..

فقط شهرما نیس ، چند جا دیگ هم دیدم

باشه من حرفمو پس میگیرم

استارتر عکسی ک دوستش گذاشته اینستا رو بزاره دیگه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اووه...بسه دیگه...باشه باور نکن .برو بیرون از تاپیک...اگه فقط یک درصد حرف اسی راست باشه میدونی چقدر ...

سلام صبح بخیر 

حداقل دو صفحه همراهی میکردی 

بعد نسخه میدادی 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
هر بار تاپیک میزد میگفت اسمتونو بدین دعا کنم براتون اونقد که تاپیک اون اسممو نوشتم تو مدرسه ننوشتم ...

الان منظورت کی بود دقیقا😂😂😄

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

اگه گزارش نزنن نمیترکه میمونه به یادگار🤣🤣

میگم کاربر اجه با اون همه حررررصی که به کاربرا داد نترکید ،موند وتا آخر ادامه داد ،دیگه این یه کوچولو دولوخ که جای خود دارد💔😂😂

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

الان منظورت کی بود دقیقا😂😂😄

ی کاربر بود سرطان خون داشت 

دلیونت بود چی بود اسمش اون

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اسی رفت کاربر پارمیس جونی رو به عنوان نیرو کمکی آورد

😁😂😂😂

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج