2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21025 بازدید | 400 پست
دوستان این فرد تو یکی از تاپیکاش گفته ۱۳۰ تا قرص خورده و ۱۰ ساعت بیهوش بوده فندوق عصبی هم تو یکی از ...

اینا که چیزی نیس ما اینجا کاربر داریم دوتا قرص برنج رو با هم میخوره ولی فرداش تک چرخ میزنه وسط سایت

دوستان این فرد تو یکی از تاپیکاش گفته ۱۳۰ تا قرص خورده و ۱۰ ساعت بیهوش بوده فندوق عصبی هم تو یکی از ...

تو دوست خوب مایی 

🤝🤝🤝

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا که چیزی نیس ما اینجا کاربر داریم دوتا قرص برنج رو با هم میخوره ولی فرداش تک چرخ میزنه وسط سایت

😂😂

دقیقا 

اینقدررر هم بی ادب و بی تربیت هست که نمیشه بری 

باهاش گفتمان کنی

از جهل رهانیده ش کنی 

جای دیگه نگه بخندن بهش 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
مرحومه دیگه خیلی داره بی تربیت میشه قهر کردم باهاش

@niniyar_5    

@niniyar_2    

خواهش میکنم تاپیک بررسی کنید

اگر من اشتباه کردم که تعلیقم کنید

اما انصافه به یه کسی که که دستش از دنیا کوتاهه توهین بشه؟

خیلیا توهین کردن.

مگه مرگ چیز عجیبیه یا رمان گفتم که اینطور توهین میکنن

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
@niniyar_5 @niniyar_2 خواهش میکنم تاپیک بررسی کنیداگر من اشتباه کردم که تعلیقم کنیداما انصافه به ی ...

دارم تحت تاثیر قرار میکنم 

بس کن لعنتی😔😔😔😔😔

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂