2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21779 بازدید | 400 پست
اگه ۴ ماه پیش فوت شده اواخر باید باشه نهایتا ده ماه پیش نه چندسال پیش.چندسال پیش این دختر دبیرستانی ...

اووه...بسه دیگه...باشه باور نکن .برو بیرون از تاپیک...اگه فقط یک درصد حرف اسی راست باشه میدونی چقدر داری اذیتش میکنی هم بهش تهمت دروغ میزنی هم‌ادمی که دوستش فوت کرده رو ناراحتتر میکنی...من کاربر ۹۶ ام..انقدر تا الان کاربر فوت کرده حتی تا سر مزارش هم بچع ها رفتن...این کاراگاه بازی چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرحومه دیگه خیلی داره بی تربیت میشه قهر کردم باهاش

خاک خیلییییییی بیشوررررری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

مرحومه دیگه خیلی داره بی تربیت میشه قهر کردم باهاش

😂😂

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

نه گلم دیگه کاربر های دروغگو را نمیبندن چون دوباره با کاربری جدید میان سایت و دوباره دروغ جدید سرهم ...

چه خوب 

تاپیک های دسته گل شون هم نترکه عالی میشه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)