2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3637 بازدید | 126 پست
از کجا معلوم جدا بشی و دل شوهرت بشکنه تو ازدواج بعدیت موفق میشی بچه سالمی داشته باشی؟

از اصفهان بگیری خسیس میشه هااااااا😂😂😂 صرفاً شوخی با عزیزای دل اصفهوووونی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

میشه درخواست دوستیم روقبول کنی چندتاسوال دارم ازتون🙏🙏

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس ازمایش اسپرمش میزاری؟به ماهم گفتن اسپرم اهدایی.شوهرمم گفت طلاق بگیر.اما اسپرم اهدایی نهاز خداوند ...

یعنی شوهرت آزو بود؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
امیدوارم هرچی خیر پیش بیاد برات. من اقدام کردم برای فرزندخواندگی و آی وی آف انجام ندادم. ولی خیلی از ...

شرایطشون چجوریه؟میگن سخت میگیرن🤕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
شرایطشون چجوریه؟میگن سخت میگیرن🤕

نه واقعا 

فقط ی مدت میری میای 

منم الان منتظرم 

اون هم برای اینکه از شما مطمین بشن که واقعا تصمبتون جدی و احساسی نیست و خدای نکرده بچه آسیب نبینه و کودک مناسب برای شما پیدا بشه 

بنظرم تا حد زیادی منطقی هرچند یسری روندهای اداری خیلی وقت گیر میشه. 

در مورد اموال و اینا هم تعهد یک سوم اموال میدید که تا زمان حضور شما اجازه دخل و تصرف نداره چون این بچه ها ارث نمی‌برن. 

نه واقعا فقط ی مدت میری میای منم الان منتظرم اون هم برای اینکه از شما مطمین بشن که واقعا تصمبتون جدی ...

بغیر از شرایط اموال

دیگه چه شرایطی داره؟

و این که میتونی دختر یا پسر بودن بچه رو خودت انتخاب کنی؟یا نوزاد بودنشو؟

بغیر از شرایط اموالدیگه چه شرایطی داره؟و این که میتونی دختر یا پسر بودن بچه رو خودت انتخاب کنی؟یا نو ...

والا شرایط خاصی نداره

کلا شما ارزیابی میشی از نظر مالی، تحصیلی و .... فکر کنم حداقل دیپلم لازم ولی مطمین نیستم 

جنسیت و سن رو خودتون پیشنهاد میدید البته بازم بستکی داره 

معمولا سن بالا ممکن بچه مثلا سه سال معرفی بشه. اینم باز قانون نیست. 

و اینکه با رای دادگاه کوچولو میاد خونتون و بعد از شش ماه که از شما مطمین شدن اقدام میکنید برای سرپرستی دایمی و شناسنامه 

والا شرایط خاصی ندارهکلا شما ارزیابی میشی از نظر مالی، تحصیلی و .... فکر کنم حداقل دیپلم لازم ولی مط ...

ممنون عزیزم از توضیحت

آخه یکی اینجا گفته بود خیلی سخت میگیرن و بخاطر دیپلم نداشتنش بهش بچه ندادن خیلی ناراحت شدم واسش

ان شاءالله که شما به آرزوتون برسین و صاحب فرزند بشید😍

ممنون عزیزم از توضیحتآخه یکی اینجا گفته بود خیلی سخت میگیرن و بخاطر دیپلم نداشتنش بهش بچه ندادن خیلی ...

مرسی عزیزم 😍 می‌دونی ما همیشه فکر میکنیم زندگی خطی 

همه باید بچه داشته باشیم یا به یک شکل بچه دار شیم. من حال استارتر رو میفهمم خودم خیلی اوایل بهم ریخته بودم ولی کم کم فهمیدم اینم ی راهه. با کلی مامان صحبت کردم از حس و حالشون گفتن و دیگه دیدم این راه منه و امیدوارم اگر لایق بودم و بچه معرفی شد مامان خوبی براش باشم. 

مرسی عزیزم 😍 می‌دونی ما همیشه فکر میکنیم زندگی خطی همه باید بچه داشته باشیم یا به یک شکل بچه دار شی ...

منم یکی از شماهام 💔

امیدوارم خدا به همه ی منتظرا اولاد صحیح و سالم بده 

و اگه نشد صبر و دل بزرگ بده که بتونه این مراحلو بگذرونه

قطعا مامان خوبی میشی عزیزم خدا حافظت باشه بخاطر این کار خوبت 🥰❤️