2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 126 پست
خون من تو رگاش نیست من فقط نه ماه تو شکمم نگهش داشتم

این چه حرفیه واقعن اون آزمون توتغذیه کرده مادرشی خودتوگول نزن آدم یه حیوون خونگی میاره بزرگش می‌کنه میگه بچمه حالا تو بچه ای که ۹ماه باتونفس کشیده زندگی کرده میگی بچم نیست 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
چی رو توصیح بدم؟

چطور بتردار شدی وقتی همسرت اسپرمش صفر بود؟

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دخترم تخمک اهداییه،نفسم براش میره،ولی گاهی که دعوای شدید میکنیم به شوهرم میگم اینکه بچه ی من نیست ...

اصلا دلم یه جوری شد به خدا.من تو مرکز ناباروری جنین دارم ومیخاستم اونارو اهدا کنم .با ایندحرف شما با خودم گفتم بزار بریزن دور ولی به کسی ندن اگه قراره اینجوری بشه بعدش

اره دوسال

عزمزمه جدا از همه چیزی که دوستان گفتن 

گوشت تن بچه از گوشت تن خودت و خون خودت

چون شیر مادر از خونش تولید میشه

دیدی میگن یکی رو ۱۰ روز شیر بدی مادرشی!!!

حالا تو فکر کن دوسال تمام تن و بدنش گوشت و خون تو😍🥰

منم همین مشکل رودارم متاسفانه😭

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

امیدوارم هرچی خیر پیش بیاد برات. من اقدام کردم برای فرزندخواندگی و آی وی آف انجام ندادم. ولی خیلی از تصمیمم‌ خوشحالم و الان هم منتظرم. عزیزم می‌دونم سخته ولی بنظرم ی نگاهی به پیچ اینستا مادر پرتقالی بنداز؛ لایوها رو ببین. با مامان ها که از این طریق بچه دار شدن صحبت کن. تهش صحبت کردی یا تصمیمت عوض میشه یا همون تصمیم قبلی. من هم مثل شما بودم ولی الان کاملا با تصمیمم اوکیم و خوشحال