2777
2789

من بچه اولمو طبیعی زایمان کردمو ب معنای واقعی جر خوردم و جهنمو دیدم حالا بماند الان که دوس دارم برم سز مامانم نمیزاره میگه میری یه چیزم ب دردات اضافه میکنی و کمردرد همیشگی برات میمونه اینو میگه میترسم نمیدونم چیکارکنم.  حالا جداازون از شیردادن بیزارم ۲ سال بچمو شیردادم انگار کشتن منو بدنم مورمور میشه و دوس دارم حدقل شیرخودموباشیرخشکوباهم بدم ولی شنیدم میگن دیگه شیرخودتو نمیگیره موندم اصن چیکار کن(از شیردادن بیزارم ولی باید کنارشیرخشک برخودمم بدم چون نمیتونیم این همه شیرخشک بخریم) تو دوراهی این دو موضوعم چیکار کنم

اصلا همچین چیزی نیست من دو بار سزارین کردم هیچ دردی ندارم

ولی شیرمادر خیلی خوب و راحته همیشه در دسترسه شیر خشک دردسر داره واسه مواقع لزومه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکاری دوست داری بکن مادرت که پزشک نیست نسخه برات بپیچه، تو که یبار طبیعی اوردی زجرشم دیدی الان سزارین شاید برات بهتر بود

در رابطه با شیر هم وقتی بدت میاد اذیت میشی شیرخشک بده قرار نیست خودتو فدا کنی که

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نه دیگه سز نشو همون طبیعی این یکی هم بیار 

این یکی آسان تر میشه برات ولی همونجا برو یک عمل مرتبی بکن 

شیر هم وقتی داری چرا شیر خشک ولی من کلا خوشم نمیاد 

بچه مدام بیفته زیرت شیر خوردن شیر خشک بهتره 

یک جایی میخوای بری یکاری داری میشه یک ساعت بدی بچه دست یکی بری و بیای شیر بهش میدن 

هر غذایی میتونی بخوری مریض شدی نگران نیستی 

اینکارو کنم دوتاشم میخوره؟

به خود بچه بستگی داره

بعضیا میخورن

خیلیا نمیخورن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

شما که درد طبیعی کشیدی بری سزارین متوجه میشی طبیعی بهتر بوده چون عوارض سزارین بیشتره مراقبتش سخت‌تر 

شیر مادر هم برای بچه بهتره و در دسترس‌تر و خواص بیشتری برای بچه داره 

حالا که مادر شدی باید از ی چیزهایی بگذری مثل سختی شیر دادن و درد زایمان 

قطعا سزارین بدون درد نخواهد بود

الحمدلله رب العالمین ...
شما که درد طبیعی کشیدی بری سزارین متوجه میشی طبیعی بهتر بوده چون عوارض سزارین بیشتره مراقبتش سخت‌تر ...

درد سزارینو همون اول حتی تا یه ماهم مشکلی ندارم درد طبیعی قابل تحمل نیس.  فقط ازین ترس دارم نکنه همیشگی بشه درد سز

درد سزارینو همون اول حتی تا یه ماهم مشکلی ندارم درد طبیعی قابل تحمل نیس. فقط ازین ترس دارم نکنه همی ...

فکر میکنی 

کلا حالت شکمت عوض میشه تقریبا حالت سر همیشگی اون ناحیه برش داره

الحمدلله رب العالمین ...