2777
2789

نئشگی داره دیکه

خمارن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه تریاکی ها که زاغارت نمیشن😅

من تریاکی مجلسی هم دیدم

آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️

لباشون قهوه‌ای تیره 

رنگ و روشون زرد و پوستشون کدر و تیره تر میشه 

حرفاشون یادشون میره قول هاشون 

عصبی و پرخاشگرن 

هیچی براشون مهم نیست 

هرجا باشن خودشون میرسونن پای بساط

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

گمونم علاعم خاصی نداره 

یکی از فامیلامون چند ساله تریاک می‌کشه چند وقت پیش مار نیشش زده بود برده بودنش دکتر. دکتر گفته بوده ماره سمی بوده همی تریاکی که می‌کشیده نذاشته طرف بمیره😂

چشای منم میتونست سگ داشته باشه ولی متأسفانه رفت تو اخلاقم 

لاغررررر و خمااااره همیشه ادن ازش میترسهصدای تو دماغی

پدرنامزد من لاغر نشد چاق بود حسابی 

ولی خیلی پرخشگر بود و هیچی براش مهم نبودد

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

خواب زیاد سیاه شدن رنگ پوست صورت ابتدای مصرف مهربانی بیش از حد.  چرت زدن ،زیادی شلخته بودن مرموز شدن و از دست دادن عادت های قبلی و قرمزی چشم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
کم می کشیده و جنس اصل 😉😂

😁 آره بابا 

هم تحصیل کردن هم پولدار از برای همین

جنس مرغوب

آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️