2777
2789
عنوان

دارم برگه های دوازدهم رو تصحیح می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 165 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یال ۹۷ گفته بودی نوزادت نگاهت نمیکنه تقریبا از کی نگاهت کرد؟الان امیه؟

والله اصلا یادم نمیاد چنین چیزی گقتم 

آره الان پسرم ۶ ساله است و کلاس اول و مشکلی نداره شکر خدا 

بچه ها روز به روز باهوش تر میشن و متوجه میشن درسای مدرسه به دردشون نمیخورهاکثرا نوجوان ها کتابای به ...

کتاب میخونن؟ چه کتابی میخونن؟ همه زندگیشون شده گوشی و اینستا و بلاگر و این مسخره بازیا. دارن پوچ میرن جلو

کتاب میخونن؟ چه کتابی میخونن؟ همه زندگیشون شده گوشی و اینستا و بلاگر و این مسخره بازیا. دارن پوچ میر ...

من آدمای کتابخون زیاد دیدم چون خودم اهل مطالعه ام.شما هم‌مطالعه کنید تا بچه هاتون اهل مطالعه بشن. کلاس ورزش بذارید تا وقت برا گوشی بازی نداشته باشن یا کلاس هنری که یه فنی برا آینده یاد بگیرن.  ما نمیتونیم بچه ها رو از گوشی بازی نهی کنیم اما می تونیم جایگزین براش ارائه بدیم 

الان نوزاد شما این مشکل رو داره ؟ در چه حده ؟ سن نی نی چقدره

عزیزم شما پارسال ادبیات یازدهم خرداد مصحح نبودید؟وضعیت بچه ها چطور بود؟و به نظرتون نمره ۱۵تا۱۷ رو ترمیم باید زد براش؟

الان نوزاد شما این مشکل رو داره ؟ در چه حده ؟ سن نی نی چقدره

بله اصلا به اشخاص نگاه نمیکنه

یک ماهش شد امروز

ادمارو که اصلا نگاه و دنبال نمیکنه

جدیدا کتاب سیاه سفید براش گرفتم خیره میشه تا یه جایی هم دنبال میکنه ولی باز ول میکنه

بعد دوتا صفحه هم دیگه دنبال نمیکنه

بله اصلا به اشخاص نگاه نمیکنهیک ماهش شد امروزادمارو که اصلا نگاه و دنبال نمیکنهجدیدا کتاب سیاه سفید ...

عیب نداره عزیزم 

خودت رو نگران نکن 

هنوز خیلی زوده برای این موارد به نظر م 

عزیزم اگر رشته های تاپ بخواهی قطعا باید ترمیم بزنی مگر اینکه شرط تاثیر نمره برداشته بشهر

بله باید ۲،۳نمره بیارمش بالا تر🥲

فرمول بیست جوابه به نظرتون برای نمره بالا ۱۸ونیم ۱۹؟